Huawei анонсує початок продажів фітнес-годинника Huawei Watch Fit

Huawei анонсує початок продажів фітнес-годинника Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні оголошує про початок продажів нового фітнес-годинника Huawei Watch Fit. Він отримав великий AMOLED-дисплей, функцію вимірювання рівня кисню в крові й 96 режимів тренувань. Новинка з’явиться на українському ринку 7 жовтня. 

Заняття спортом

Huawei Watch Fit із новітнім режимом анімованого персонального тренера дозволяє легко займатися спортом будь-де, зокрема вдома та в офісі. Вперше українські користувачі отримали смарт-годинник, в якому техніка виконання вправ відображається просто на екрані. Новинка підтримує 12 курсів тренувань, а також 44 вправи для хорошої постави. Візуальний ряд нескладних силових тренувань, вправ для пресу й інших занять допоможе підтримувати фізичну форму, навіть якщо вам бракує часу. 

Фітнес-годинник також надає точні показники тренувань у реальному часі для 96 режимів. До них зокрема входять 11 професійних видів спорту, включно з бігом, ходьбою, плаванням, їздою на велосипеді тощо. Серед інших 85 режимів — фітнес-тренування, йога, танці, ігри з м’ячем та багато іншого. Під час занять спортом Huawei Watch Fit також здійснює моніторинг пульсу, рахує спалені калорії та вимірює тривалість тренування. 

Моніторинг стану здоров’я

Huawei Watch Fit підтримує технологію Huawei TruSeen™ 4.0, яка здійснює інтелектуальний моніторинг частоти серцевих скорочень. Функція також попереджує про занизький або зависокий серцевий ритм. 

Режим Huawei TruSleep™ 2.0 дозволяє здійснювати комплексний аналіз сну, відстежуючи серцевий ритм у реальному часі та контролюючи якість дихання. Також фітнес-годинник розпізнає 6 типових проблем зі сном, серед них — труднощі із засинанням, чутливий сон, тривожність, раннє пробудження, забагато сновидінь, а також незбалансований графік роботи та відпочинку. На основі цих даних Huawei Watch Fit надає рекомендації щодо покращення якості сну.

Це цікаво:   LG CineBeam Q виводить на світовий ринок кінематографічний досвід 4K та новий естетичний дизайн

Huawei Watch Fit також оснащено функціями моніторингу рівня насичення крові киснем (SpO2), відстеження рівня стресу та моніторингу жіночого циклу. 

Дизайн

Huawei Watch Fit став першим фітнес-годинником Huawei із прямокутним циферблатом й округленими краями. Діагональ дисплея AMOLED HD становить 1,64 дюйма, завдяки чому користувачі можуть вільно переглядати анімовані фітнес-курси та користуватися іншими функціями.

Фітнес-годинник підтримує понад 130 різних дизайнів циферблата, доступних у магазині Huawei Watch Face Store. Користувачі також можуть обрати тему циферблата з власної фотогалереї в смартфоні, який безпосередньо синхронізується з гаджетом. 

Новий Huawei Watch Fit важить усього 34 г. Фітнес-годинник представлений в Україні у трьох кольорах — «Світло-зеленому» (Mint Green), «Чорному» (Graphite Black) та «Світло-рожевому» (Sakura Pink). Клас водонепроникності Huawei Watch Fit — 5 атм. 

Завдяки подвійному чіпсету й алгоритмам економії енергії фітнес-годинник працює в автономному режимі до 10 днів. Huawei Watch Fit також підтримує технологію швидкої зарядки, з якою може працювати цілий день після всього 5 хвилин підзарядки.

Huawei Watch Fit дозволяє керувати відтворенням музики та знімати фото дистанційно за допомогою камери смартфона. Крім того, фітнес-годинник надає сповіщення про отримані повідомлення, вхідні дзвінки та події.

З 7 жовтня фітнес-годинник Huawei Watch Fit буде доступний в Україні за рекомендованою ціною 3 499 грн. 


Новини IT » Технології » Huawei анонсує початок продажів фітнес-годинника Huawei Watch Fit

Опубліковано


Останні новини IT: