Logitech піднімає планку досконалості в індустрії відеоконференцзв’язку на новий щабель

Logitech піднімає планку досконалості в індустрії відеоконференцзв’язку на новий щабель

Працювати в гібридних офісах стало набагато зручніше з появою простих, гнучких і масштабованих рішень для відеоконференцзв’язку

Сьогодні компанія Logitech підняла планку досконалості в індустрії відеоконференцзв’язку на новий рівень, представивши лінійку пристроїв та PC-based рішень нового покоління, що працюють із найбільш популярними сервісами для відеоконференцій, такими як Microsoft Teams і Zoom. Нове «все-в-одному» рішення Logitech Rally Bar, створене спеціально для приміщень середнього розміру, і Logitech Rally Bar Mini – для маленьких приміщень, удосконалять робочі зустрічі, адже тепер вони можуть проходити з якістю відео рівня кінотеатру, а також чітким і розбірливим звуком. Призначене для великих конференц-залів рішення Logitech RoomMate дозволяє запускати сервіси для відеоконференцій на таких камерах Logitech, як Rally Plus, без використання PC або MAC. Тепер Ви зможете значно спростити налаштування, керування та використання обладнання для відеоконференцзв’язку, радикально поліпшивши організацію перемовин у сьогоднішньому гібридному та мінливому робочому середовищі.

«Ми незмінно орієнтовані на бажання клієнта, а це – продукція найвищої якості за доступною ціною, – зазначив Скот Уартон, головний керівник та віце-президент напряму продуктів для відеоконференцзв’язку Logitech. – Починаючи з простоти використання та керованості і закінчуючи масштабованістю під бізнес, ми прагнемо робити продукти потужнішими та кращими, але водночас – простішими. Наша мета – впровадити відеозв’язок у кожен робочий простір у світі. Щоб досягти цього, нам необхідно зробити продукцію простою та рентабельною, і це, на нашу думку, нам вдалося в новій лінійці рішень».

Оскільки відеоконференції продовжують ставати невід’ємною частиною кожного бізнесу, нові моделі конференц-пристроїв Logitech створюють унікальний прецедент у галузі по-справжньому гнучких рішень для перемовин. Прямо на них можна запускати такі застосунки, як Microsoft Teams і Zoom, або під’єднувати їх через USB буквально до будь-якого ПК у приміщенні. Існує також можливість під’єднати свій власний пристрій і запустити будь-який інший бажаний відеосервіс, такий як GoTo, Pexip або RingCentral.

У бізнесу тепер є масштабовані та прості у використанні рішення, які неймовірно багатофункціональні: від другої камери, яка відповідає за штучний інтелект та сканування простору до більшої площі поширення звуку за допомогою Rally Mic Pods. Із рішеннями нового покоління від Logitech організації можуть бути впевнені, що в кожній переговорній кімнаті, незалежно від її розміру та планування, кожен працівник, включно з віддаленими, буде під’єднаний негайно.

Це цікаво:   LG збільшує свою присутність в Європі завдяки виставці кухонних рішень на MDW 2024

«У нашої команди була можливість використовувати Logitech Rally Bar і ми були вражені його роботою, – прокоментував Томер Мехті, віце-президент із глобальних ІТ-задач у ServiceNow. – Від поліпшеної якості відео та аудіо до швидкого та простого встановлення, Rally Bar є ідеальним рішенням для наших сучасних цифрових переговорних кімнат».

Rally Bar та Rally Bar Mini блискуче впораються зі своїми завданнями, маючи такі визначні характеристики:

  • Приголомшливе зображення за роздільної здатності до 4К. Завдяки плавному адаптивному панорамуванню, нахилу форм-фактора відеопанелі та виключно чіткому зображенню якістю до 4К користувач може відчути ефект особистої зустрічі, перебуваючи в будь-якій точці світу. Rally Bar здатна зберігати якість зображення за оптичного збільшення до 5-ти разів, яке поліпшується цифровим способом до 15-кратного загального збільшення.
  • Кожен голос буде чути чітко. Завдяки просунутій звуковій технології обидві відеопанелі мають динаміки з наднизьким рівнем викривлення, забезпечуючи кришталево чистий звук у кожному куточку кімнати. Самоналагоджувальний масив мікрофонів підхоплює голос із будь-якого місця кімнати з неймовірною чіткістю мовлення. Водночас пристрій автоматично фокусується на доповідачеві, вирівнює гучність голосів та приглушує небажані шуми. Крім того, запатентована система антивібраційних підвісок мінімізує вібрацію, що поширюється крізь стіни, стійки обладнання та столи, дозволяючи чути і бути почутим із найвищою чіткістю.
  • Надзвичайний дизайн. Rally Bar та Rally Bar Mini мають глянцеві закруглені краї, що надає їм елегантного та мінімалістичного вигляду. Колонки обтягнуті переробленим поліестером. Обидві відеопанелі доступні в темно-сірому та кремовому кольорах, щоб бездоганно доповнювати інтер’єр сучасних конференц-залів.
  • Вбудований штучний інтелект. Обидві відеопанелі оснащені набором технологій Logitech RightSense і розумним видошукачем, а друга камера здатна ще й автоматично розпізнавати обличчя. Камера фіксується на людському образі та обробляє його в режимі реального часу. Точність поліпшується за допомогою технології Logitech RightSight, яка вибудовує кадр так, щоб у нього потрапляли всі учасники зібрання, навіть якщо вони долучилися пізніше або фізично переміщувалися під час зустрічі.
  • Неймовірна простота налаштування та керування. Крім багатофункціонального дизайну «все-в-одному», Rally Bar та Rally Bar Mini обладнані унікальним кабельним розведенням та гнучкими варіантами монтажу, що дозволяє швидко, надійно та оптимально інсталювати їх. Налаштування готового рішення займає всього декілька хвилин. Користувач може легко керувати відеопанелями за допомогою єдиної платформи, використовуючи Logitech Sync або інший звичний інтерфейс. Крім того, є можливість оцінювати ефективність використання конференц-залів із допомогою метрик, таких як підрахунок людей, що особливо важливо за обмеженої кількості місць у гібридних офісах.

Logitech Rally Bar є першим пристроєм із лінійки рішень нового покоління, яке буде доступне в Україні орієнтовно до кінця 1-го кварталу 2021 року. Rally Bar постачається з вбудованою підтримкою Microsoft Teams Rooms на Android і Zoom Rooms Appliances із попередньо встановленим Zoom. Слідом за ним з’являться Rally Bar Mini і Logitech RoomMate. Стежте за нашими новинами, щоб першими дізнаватися більше про новітні рішення Logitech для відеоконференцзв’язку.

Це цікаво:   Відданість LG інноваціям визнана численними нагородами на CES 2024

Офіційним дистриб’ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб’юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.


Новини IT » Технології » Logitech піднімає планку досконалості в індустрії відеоконференцзв’язку на новий щабель

Опубліковано


Останні новини IT: