Prestigio розширює лінійку графенових павербанків

Prestigio розширює лінійку графенових павербанків

Компанія Prestigio поступово розширює лінійку павербанків, виготовлених з використанням графену – найбільш інноваційного матеріалу в електроніці. Компанія анонсувала запуск на ринок двох нових моделей – Graphene PD Watch Edition і Graphene PD PRO Watch Edition, головною відмінністю яких є наявність вбудованої зарядки для Apple Watch. Завдяки наявності порту Type-C Graphene PD PRO Watch Edition підійде для заряду ноутбуків потужністю до 45 Вт, в тому числі і MacBook Air.

Потужні зовнішні акумулятори Graphene PD Watch Edition і Graphene PD PRO Watch Edition швидко відновлять запас енергії не тільки Apple Watch, iPhone і AirPods – вони сумісні з усіма пристроями, що підтримують сучасний стандарт бездротової зарядки Qi, такими як смарт годинник, бездротові навушники, смартфони, й іншими мобільними пристроями.

Ба більше, Graphene PD Watch Edition і Graphene PD PRO Watch Edition здатні заряджати п’ять гаджетів одночасно. А все завдяки графену – революційному матеріалу, який захищає пристрій від перегріву і продовжує термін його служби. Graphene PD Watch Edition має ємність 10 000 мАг, а Graphene PD PRO Watch Edition – 20 000 мАг. Цього цілком достатньо, наприклад, для трьох або шести повних зарядок телефону відповідно.

Потужності графенового павербанка Graphene PD PRO Watch Edition вистачить і для заряду ноутбуків до 45 Вт. Сам процес зарядки здійснюється через роз’єм Type-C, який, на відміну від інших портів USB, можна з успіхом використовувати для швидкісної зарядки. Type-C є стандартним роз’ємом для ноутбуків нового покоління. Це означає, що Graphene PD PRO Watch Edition упорається також із зарядом акумулятора MacBook Air.

Спеціальний LED-екран, яким оснащені графенові павербанки, попередить про необхідність зарядити сам пристрій. Для повної зарядки Graphene PD PRO Watch Edition буде потрібно 110 хвилин, а для зарядки Graphene PD Watch Edition — 50 хвилин. Павербанки підтримують функцію наскрізної зарядки, тобто можуть заряджатися самі, одночасно заряджаючи інші пристрої бездротовим способом, не перегріваючись.

Це цікаво:   Привабливий дизайн та практичність: пристрої керування та індикації Eaton серії RMQ TitanTM

Незважаючи на значні функціональні можливості, Graphene PD Watch Edition і Graphene PD PRO Watch Edition досить лаконічні, що припаде до душі поціновувачам елегантного дизайну. Зарядні пристрої в корпусі з алюмінію і загартованого скла, які комплектуються чорним чохлом з натуральної шкіри, можна завжди взяти з собою. І вони всюди матимуть стильний вигляд. 

У комплекті з павербанками йде потужний зарядний пристрій з адаптерами для електромереж США, Китаю, Європи і Великої Британії. Усе для максимальної зручності користувачів з різних куточків світу.

Graphene PD Watch Edition і Graphene PD PRO Watch Edition – інноваційні пристрої для швидкої і безпечної зарядки гаджетів відповідно до міжнародних стандартів.

Продукція буде доступна для придбання з квітня 2021 року.

Вартість Graphene PD Watch Edition складе 2299 гривень.

Вартість Graphene PD PRO Watch Edition складе 2899 гривень.

Офіційним дистриб’ютором продукції бренду Prestigio є компанія АСБІС-Україна.


Новини IT » Технології » Prestigio розширює лінійку графенових павербанків

Опубліковано


Останні новини IT: