Привабливий дизайн та практичність: пристрої керування та індикації Eaton серії RMQ TitanTM

Привабливий дизайн та практичність: пристрої керування та індикації Eaton серії RMQ TitanTM

Пристрої керування та індикації Eaton серії RMQ TitanTM створені для розробки надійних, ергономічних та сучасних машин і систем. Неважливо, де їх буде встановлено – на пульті керування, підвісних панелях або в шафі керування, елементи керування та сигналізації Eaton Moeller серії RMQ-Titan – це ефективний вибір для виробників машин і щитів. 

Додатково до ергономічної конструкції їхні гнучкість та універсальність роблять ці компоненти ідеально пристосованими для використання в машинах і системах. Компоненти сімейства RMQ-Titan характеризуються ідеальним поєднанням привабливого дизайну та практичності у використанні.

Рішення Eaton для керування та індикації є майже унікальними, наприклад: 

Елемент перемикання з функцією контролю доступу

Для запобігання помилкового керування пультами управління, щитами чи іншими важливими системами, зазвичай, використовують кнопки з ключем. Це дозволяє мінімізувати доступ персоналу, в якого нема прав керування об’єктом. Все це призводить до підвищення безпеки та зменшує кількість позаштатних ситуацій з вини оператора. Чудовим рішенням є перемикач з ключем на два положення Eaton Moeller серії RMQ-Titan, M22-WRS-MS.

Світлодіодний RGB елемент індикації

Світлодіод Eaton M22-FLED-RGB застосовують для індикації режимів роботи та стану обладнання. Використання RGB світлодіода дозволяє зменшити витрати на встановлення великої кількості світлових індикаторів на окрему групу пристроїв, встановивши лише RGB світлодіод та лінзу. RGB дозволить створити сім кольорів, які можна використати для індикації різних станів. RGB світлодіод має переднє кріплення з малою глибиною для збільшення вільного простору в малих панелях керування та живиться від 24 В постійного струму.

Наразі Eaton Україна проводить промоакцію «Додайте яскравості вашому обладнанню». Протягом дії цієї кампанії кожен, хто зареєструється для участі, безплатно отримає набір кнопок, RGB-світлодіод та комплект аксесуарів до них. Повну інформацію про цю акцію можна дізнатись за посиланням: https://www.eaton.com/ua/uk-ua/company/news-insights/news-releases/2023/rmq-promo.html?source=post:1672915370593315436

Це цікаво:   Eaton представляє xIntegra – системну інженерію для центрів обробки даних

Новини IT » Технології » Привабливий дизайн та практичність: пристрої керування та індикації Eaton серії RMQ TitanTM

Опубліковано


Останні новини IT: