Автоматичний коркотяг Valenze від Prestigio: для любителів вина та професійних сомельє

Автоматичний коркотяг Valenze від Prestigio: для любителів вина та професійних сомельє

Компанія Prestigio поповнила лінійку винних аксесуарів новим автоматичним коркотягом Valenze. Це компактний і зручний прилад, управляти яким можна за допомогою лише двох кнопок. Підходить як для професійних сомельє, так і для домашнього використання.

Автоматичний штопор Valenze

Valenze – це автоматичний штопор, який об’єднує в собі зручний сучасний гаджет і стильний аксесуар. Він управляється лише двома кнопками. Щоб відкрити пляшку, достатньо встановити пристрій на горлечко, натиснути кнопку – і штопор витягне корок. Це займає кілька секунд і не вимагає жодних фізичних зусиль.

Valenze працює від акумулятора, одного заряду якого вистачить на 80 пляшок. Тому Valenze ідеально підходить для великого застілля або дегустації вин: гостям не доведеться довго чекати, поки відкоркують усі пляшки.

У комплекті йде ніж для зрізання фольги, аератор та вакуумний корок.

Аератор насичує вино киснем, дозволяючи йому швидше розкрити відтінки смаку й аромату. Це особливо актуально для витриманих вин з багатошаровим смаком і ароматом, а також з високою концентрацією танінів – дубильних речовин, які мають терпкий присмак. Лише так можна відчути всю багату і насичену палітру з тонкими фруктовими і квітковими нотами.

Вакуумний корок надійно закриває горлечко і не пропускає повітря, аби вино не втратило свої смакові якості. Так його можна зберігати від декількох годин до декількох днів.

У Valenze компактні розміри та міцний корпус з червоного матового металу. Він ефектно виглядає на святковому столі та добре поєднується з іншими аксесуарами, декором та посудом. Його зручно мати під рукою на пікніку або в заміській поїздці. Матове покриття не ковзає, навіть якщо тримати штопор мокрими руками.

Завдяки яскравому дизайну та екологічній подарунковій упаковці коркотяг – ідеальний варіант стильного і практичного подарунка як для любителів вина, так і для професійних сомельє.

Це цікаво:   LG пропонує три місяці безкоштовної пробної версії Apple TV+для власників Smart TV та Lifestyle Screen

В Україні Prestigio Valenze вже у продажу


Новини IT » Технології » Автоматичний коркотяг Valenze від Prestigio: для любителів вина та професійних сомельє

Опубліковано


Останні новини IT: