LG презентує останні рішення в області HVAC на виставці AHR Expo 2024

LG презентує останні рішення в області HVAC на виставці AHR Expo 2024

Компанія зосереджується на сталих рішеннях, електрифікації всього будинку та комерційних інноваціях на найбільшій у світі виставці галузі HVAC

LG Electronics (LG) представляє свої останні рішення для систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря (HVAC) на виставці AHR Expo 2024, що відбувається в Чикаго, штат Іллінойс, США, з 22 по 24 січня. Енергоефективні рішення LG для житлових та комерційних систем HVAC, представлені на цьогорічній виставці, демонструють виняткову продуктивність та свідчать про непохитну прихильність компанії до ідей сталого розвитку.  

   
У павільйоні Air Solution компанія LG акцентує увагу на декількох своїх передових рішеннях HVAC. Серед них — теплові насоси повітря-вода R32 і Multi F, обидва призначені для житлових застосувань, та нове комерційне рішення Multi V™ i зі змінним потоком холодоагенту (VRF).


Відвідувачі зони рішень для електрифікації будинку можуть особисто ознайомитися з тепловим насосом (повітря-вода) LG R32, який використовує холодоагент з низьким потенціалом глобального потепління (GWP). Відповідаючи останнім стандартам холодоагентів, R32 сприяє надійній роботі обладнання при низьких температурах. У зоні також представлено стильний кондиціонер ARTCOOL™ Gallery. Вперше презентований на CES 2023, він вирізняється двигуном DUAL Inverter Compressor™ від LG та тристороннім розподілом повітря.

Крім того, зона електрифікації будинку підкреслює експертизу LG у сфері індивідуального проектування систем HVAC, використовуючи універсальні рішення, такі як тепловий насос Multi F. Сумісний з різними внутрішніми блоками і здатний адаптуватися до широкого спектру будівель і приладів, Multi F забезпечує комфортне внутрішнє середовище навіть в екстремальних кліматичних умовах.

У зоні побутових систем нагріву води представлено інверторний тепловий насос- водонагрівач LG, що є енергоефективною альтернативою традиційним електричним або газовим нагрівачам. Він може нагрівати до 80 галонів води за один раз, забезпечуючи великий запас гарячої води та надійну роботу. Інноваційний водонагрівач LG також підвищує користувачам зручність, пропонуючи плавне дистанційне керування та доречні повідомлення про технічне обслуговування через додаток ThinQ™.

Тепловий насос з багатопозиційним повітряним обігрівачем від LG надає власникам будинків новий рівень гнучкості та комфорту, навіть у холодних кліматичних зонах. Це рішення забезпечує оптимальне регулювання температури протягом усього року, охолоджуючи влітку і обігріваючи взимку, і може бути налаштоване як для вертикального монтажу вгору чи вниз, так і горизонтального вліво чи вправо, ідеально вписуючись в існуючу конфігурацію вашого будинку.

У комерційній зоні LG представляє своє нове рішення Multi V™ i VRF, призначене для використання у середніх та висотних комерційних будівлях. Обладнане високорозвиненим штучним інтелектом LG, Multi V i аналізує експлуатаційні дані для підвищення комфорту, економії енергії та надання функцій розумної діагностики.

Це цікаво:   LG представляє на світовому ринку портативну колонку StanbyME

Розташований поруч з павільйоном Air Solution, Component Solutions демонструє постійну прихильність LG до ідей сталого розвитку та енергоефективності. Серед основних компонентів продукту, представлених там, є нові компресори для житлових будинків LG з холодоагентами з низьким GWP, які вже відповідають новим американським нормам щодо використання холодоагентів. У павільйоні також представлені спіральні компресори LG для комерційного ринку та останній асортимент вентиляторних двигунів для HVAC.


«Наші передові рішення для систем HVAC на виставці AHR Expo 2024 показують, що LG відіграє провідну роль у глобальному прогресі в напрямку “електрифікації” та пріоритетності сталості в дизайні HVAC, — сказав Джеймс Лі, керівник бізнес-одиниці Air Solution в компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. — Ми продовжимо представляти енергоефективні та високопродуктивні рішення для систем HVAC, які надалі зміцнюють нашу сильну позицію на глобальному ринку кондиціонування та підтримують глобальну стратегію LG як провайдера рішень для Smart Home».

Відвідайте стенд LG (#S8345, #8349, McCormick Place) на виставці AHR Expo 2024, щоб ознайомитися з повним портфоліо рішень LG для систем HVAC.


Новини IT » Технології » LG презентує останні рішення в області HVAC на виставці AHR Expo 2024

Опубліковано


Останні новини IT: