LG запускає на Таймс-сквер кампанію спрямовану на привернення уваги до вразливих і зникомих видів тварин

LG запускає на Таймс-сквер кампанію спрямовану на привернення уваги до вразливих і зникомих видів тварин

Серія анаморфних 3D-анімацій тварин розпочинає локальні та глобальні акції компанії LG до Дня Землі

Напередодні Дня Землі 2024 року компанія LG Electronics (LG) представила на білборді анаморфну 3D-анімацію на Таймс-сквер у Нью-Йорку, присвячену вразливим видам, що перебувають під загрозою зникнення. Кампанія LG Endangered Species Series, яка триватиме протягом 2024 року, передбачає партнерство з Discovery Education і Національною федерацією дикої природи, спрямоване на інформування школярів K-12 про ініціативи з охорони природи.

3D тварини «виходять» на Таймс-сквер 

На динамічному білборді на Таймс-сквер компанія LG презентує цифрову зовнішню рекламу, що демонструє анаморфний контент, присвячений деяким із найбільш вразливих і зникомих видів тварин у світі, які потребують постійного захисту. Протягом року будуть показані різні види тварин. Від сьогодні — сніговий барс, а згодом — білоголовий орлан, галапагоський морський лев і північний олень. Кожна тварина буде зображена із застосуванням приголомшливих 3D-ефектів, які ніби виходять за межі екрана.

Освітня програма підвищує обізнаність про охорону природи

Завдяки партнерству з Discovery Education та Національною федерацією дикої природи LG запускає для дітей K-12 освітній серіал про вразливі та зникомі види тварин, пов’язаний із серією білбордів на Таймс-сквер. Кампанія LG Endangered Species Series надасть учням K-12 глибше розуміння унікальних рис тварин, що перебувають під загрозою зникнення, та ролі, яку вони відіграють у підтримці здорової екосистеми. Вона також сприятиме усвідомленню того, що робить кожен вид особливим. LG розповсюджуватиме навчальні матеріали, які відповідають освітнім стандартам, серед студентів і викладачів по всій території США. Для отримання додаткової інформації та можливості долучитися до програм NWF «Екологічні школи США» та «Екологічні лідери» відвідайте сайт http://www.nwf.org/.

Це цікаво:   LG Electronics оголошує організаційну реструктуризацію для майбутнього зростання

Ярмарок до Дня Землі «Життя прекрасне»

22 квітня в північноамериканському інноваційному кампусі LG Electronics в Енглвуд Кліффс, штат Нью-Джерсі, відбудеться ярмарок до Дня Землі під назвою «Життя прекрасне». Відкритий для всіх охочих захід включатиме низку активностей, які підкреслюють важливість екологічних практик.

У співпраці з Національною федерацією дикої природи, ярмарок надасть цінну інформацію про найкращі практики сталого розвитку та рекомендації щодо перетворення вашого подвір’я на сертифіковане середовище існування диких тварин.

Окрім цих активностей, LG працює над тим, щоб зробити День Землі щоденним, розробляючи найбільш інноваційні продукти, які дозволять споживачам значно заощаджувати завдяки енергоефективності.


Новини IT » Технології » LG запускає на Таймс-сквер кампанію спрямовану на привернення уваги до вразливих і зникомих видів тварин

Опубліковано


Останні новини IT: