ASUS Republic of Gamers анонсує два інноваційних геймерських монітори

ASUS Republic of Gamers анонсує два інноваційних геймерських монітори

27-дюймові монітори ROG Strix OLED XG27AQDMG і Strix XG27UCG пропонують неперевершену швидкість і точність відтворення зображення

  • ROG Strix OLED XG27AQDMG – перший у світі ігровий монітор, оснащений 27-дюймовою глянцевою WOLED-панеллю (QHD, 240 Гц) з новою технологією OLED Anti-flicker, що відтворює на 20% яскравіше зображення порівняно з попередньою моделлю.
  • ROG Strix XG27UCG – перший у світі дворежимний монітор з 27-дюймовою РК-панеллю (4K, 160 Гц або Full HD, 320 Гц).

Бренд Republic of Gamers (ROG) оголошує про випуск двох нових ігрових моніторів, кожен із яких має унікальні характеристики, що не мають аналогів у світі. Монітори призначені для ентузіастів кіберспорту, яким важлива блискавична частота оновлення, а також для користувачів, яким потрібна точна передача кольору й висока щільність пікселів. ROG Strix OLED XG27AQDMG – перший у світі глянцевий ігровий WOLED-монітор, а ROG Strix XG27UCG – перший у світі дворежимний РК-монітор. ROG також представив оновлення прошивки для моніторів Swift OLED PG32UCDM і PG27AQDM.

ROG Strix OLED XG27AQDMG

ROG Strix OLED XG27AQDMG – перший у світі ігровий монітор із глянцевою WOLED-панеллю. Ця панель у поєднанні з новітніми OLED-технологіями дозволяє XG27AQDMG демонструвати яскраві кольори, чітке зображення та найтемніші чорні відтінки за будь-яких умов освітлення. Він також забезпечує на 20% яскравіше зображення порівняно з моніторами ROG Strix OLED попереднього покоління.

Хоча OLED-дисплеї пропонують неймовірні кольори й блискавичний відгук, деякі користувачі можуть відчувати мерехтіння при активації функції змінної частоти оновлення (VRR) через те, що пікселі OLED керуються окремо. Воно ще більше посилюється значними коливаннями частоти оновлення й чутливістю людського ока до змін відносної яскравості, особливо в темних сценах. Щоб вирішити цю проблему, було запропоновано нову технологію OLED Anti-flicker з трьома режимами налаштування частоти оновлення (висока/середня/вимкнено). Вибір оптимального режиму дає змогу зменшити мерехтіння під час зміни частоти оновлення в межах відповідного діапазону.

Це цікаво:   LG представляє смарт-монітор MyView 4K на CES 2024

ROG Strix OLED XG27AQDMG – ігровий OLED-монітор із роздільною здатністю QHD (2560 x 1440), який може також похвалитися приголомшливою частотою оновлення 240 Гц, надшвидким відгуком 0,03 мс (від сірого до сірого, GTG) і сумісністю з технологією NVIDIA® G-SYNC®, що забезпечує надзвичайно плавне зображення без розривів кадру. На відміну від моніторів, у яких адаптер живлення вбудований у монітор, новий монітор ROG оснащено окремим адаптером, що знижує робочу температуру й зменшує ризик вигоряння OLED-панелі. Крім того, XG27AQDMG оснащений спеціальним радіатором і функціями ASUS OLED Care для додаткового захисту панелі.

Зображення, що містить Плаский дисплей, Вихідний пристрій, Електронний пристрій, Дисплей

Автоматично згенерований опис

Для зручності XG27AQDMG має компактну підставку, що займає мінімум місця на робочому столі, а також вбудований тримач для смартфона, щоб мобільні пристрої завжди були під рукою.

ROG Strix XG27UCG

Зображення, що містить текст, Дисплей, Білборд, телебачення

Автоматично згенерований опис

27-дюймовий 4K ROG Strix XG27UCG – це перший у світі РК-монітор із двома режимами роботи, який дозволяє користувачам легко за допомогою гарячої клавіші перемикатися між «рідною» роздільною здатністю 4K з частотою оновлення 160 Гц і роздільною здатністю Full HD з частотою оновлення 320 Гц. 4K-панель типу Fast IPS має щільність пікселів 164 пікселів на дюйм (PPI) і час відгуку 1 мс (GTG), що забезпечує надзвичайний рівень деталізації та плавне ігрове зображення для справжнього занурення у гру. Для додаткової зручності компактна підставка монітора XG27UCG звільняє місце на робочому столі, а також має паз, який можна використовувати як підставку для мобільних пристроїв. Монітор XG27UCG пропонує користувачам різні варіанти підключення, зокрема USB Type-C (DP Alt Mode, Power Delivery), DisplayPort™ 1.4 і HDMI® 2.1.

Зображення, що містить текст, Електронний пристрій, монітор, Дисплей

Автоматично згенерований опис

Новини IT » Технології » ASUS Republic of Gamers анонсує два інноваційних геймерських монітори

Опубліковано


Останні новини IT: