Безпека, надійність, компактність: новий ДБЖ від Eaton

Безпека, надійність, компактність: новий ДБЖ від Eaton

Компанія-постачальник інтелектуальних енергорішень Eaton оголосила про запуск літій-іонного джерела безперебійного живлення (ДБЖ) 9PX. Новий прилад розроблений на основі інноваційних технологій у сфері резервного електропостачання. 

Він вирізняється подовженим терміном автономної роботи й компактністю в порівнянні з ДБЖ зі свинцево-кислотною акумуляторною батареєю. Завдяки цьому 9PX є ідеальним рішенням для розподіленої периферії та комерційного застосування в різних сферах: від охорони здоров’я до освіти.

«Цифрова трансформація змінює уявлення про роботу в різних галузях і все більше компаній відтепер покладаються на розподілену ІТ-інфраструктуру, щоб наблизити дані до кінцевих користувачів. У зв’язку з цим надзвичайно важливим стає надійне резервне електропостачання. В літій-іонному ДБЖ 9PX знову відбилося наше прагнення до інтеграції літій-іонних рішень в ДБЖ з метою забезпечення безперервності бізнес-процесів і постійної подачі живлення в умовах обмеженої ІТ-підтримки на місцях», – зазначає Крістоф Жамма, менеджер продукції підрозділу однофазних ДБЖ компанії Eaton.  

eaton-9px-ups-installed-low-angle-view

Технології літій-іонних акумуляторних батарей – інновація для ДБЖ в периферійних системах, завдяки збільшеному терміну служби. Такий підхід скорочує часові витрати співробітників IT-інфраструктури та дата-центрів на планові обслуговування обладнання. Та водночас дозволяє сфокусуватися на дійсно важливих завданнях або позаштатних ситуаціях.

Літій-іонний ДБЖ 9PX від компанії Eaton здатен забезпечити безперешкодну інтеграцію для централізованого управління віртуальними машинами й повну готовність до роботи в разі порушень електропостачання. Очікуваний термін служби: від 8 до 10 років. Окрім того, пристрій вирізняється підвищеною надійністю й компактністю в порівнянні з ДБЖ з VRLA. 

9PX можна придбати разом з гігабітною мережевою картою (Network-M2), яка забезпечує захисні функції, можливості підключення, сумісність з сервісом дистанційного контролю Eaton для моніторингу та управління живленням в режимі реального часу.

Літій-іонний ДБЖ 9PX тепер доступний для клієнтів в країнах Європи, Близького Сходу й Африки (EMEA). 

Це цікаво:   Sii Ukraine перейшла на систему Microsoft Dynamics 365 Finance & Operation

Щоб отримати додаткову інформацію про продукт, завітайте на офіційну сторінку 9PX.


Новини IT » IT Бізнес » Безпека, надійність, компактність: новий ДБЖ від Eaton

Опубліковано


Останні новини IT: