Компанія SOFTICO стала офіційним партнером DomainTools в Україні

Компанія SOFTICO стала офіційним партнером DomainTools в Україні

Компанія SOFTICO оголосила про підписання партнерської угоди і стала офіційним партнером DomainTools в Україні. 

Вже понад 20 років DomainTools є найпопулярнішою компанією дослідження доменів в Інтернеті, завдяки найбільш повному охопленню доменів першого рівня із загальним кодом і кодом країни.

Зараз компанія фіксує та надає інформацію про 97% всього Інтернету з можливістю прогнозування ризиків у режимі реального часу.

DomainTools допомагає аналітикам безпеки перетворювати дані про загрози на розуміння про загрози.

DomainTools бере показники з вашої мережі, включаючи домени та IP-адреси, та пов’язує їх практично з усіма активними доменами в Інтернеті. Ці з’єднання служать для оцінки ризиків, допомагають профілювати зловмисників, проводити розслідування онлайн-шахрайства та зіставляти кібер-активність з інфраструктурою атакуючого.

Компанії зі списку Fortune 1000, глобальні урядові агенції та провідні постачальники рішень у галузі безпеки використовують платформу DomainTools, як найважливіший компонент у своїй роботі з розслідування загроз та пом’якшення їх наслідків.

Ви можете придбати ліцензії DomainTools, звернувшись до відділу продажу компанії SOFTICO. Наші фахівці проконсультують вас щодо цін, потрібної ліцензії та нададуть професійну технічну підтримку. Залишайте свій запит та  отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. 

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування.

Це цікаво:   UAMASTER запрошує українські компанії долучитися до підтримки ЗСУ та отримати безкоштовну консультацію з digital-маркетингу

Новини IT » IT Бізнес » Компанія SOFTICO стала офіційним партнером DomainTools в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: