Tet продовжує програму безкоштовного користування хмарними ресурсами для українських бізнесів

Tet продовжує програму безкоштовного користування хмарними ресурсами для українських бізнесів

Найбільший латвійський постачальник послуг центрів обробки даних (ЦОД) та хмарних послуг Tet продовжує дію акції, яка розпочалася в лютому 2022 року для бізнесів із України. Вона дозволяє користуватися ресурсами хмарної платформи Tet Cloud три місяці без оплати. Це рішення прийняте, опираючись на великий попит з боку українських підприємців та все частіші випадки релокейту IT-систем в країни ЄС. За 2022 рік послугою скористалися 75 компаній з України.

Українці можуть отримати безкоштовний перехід бізнесу в хмару та 90 днів безкоштовного їх використання. Для того, щоб скористатися можливістю, потрібно заповнити заявку за посиланням.

Обсяг ресурсів, який пропонує Tet, достатній для нормальної роботи середнього підприємства, наприклад, із сегменту рітейлу, e-commerce, фінтех-галузі, виробництва, для транспортної компанії та ін. Також, акція буде дуже корисна тим, хто планує робити релокейт своєї IT-системи з фізичних серверів в хмару.

Після закінчення тестового періоду компанія з кожним бізнесом індивідуально зафіксує подальші умови співпраці. Експерти компанії надають підтримку міграції та створення резервних копій, а також консультують з інших питань, щоб допомогти зберегти український бізнес. У випадку необхідності підприємство готове шукати індивідуальні рішення для конкретного бізнесу і продовжити безкоштовний період.

З жовтня 2022 року модернізована хмара Tet Cloud розгорнута в ЦОД, які знаходяться і в Латвії, і в Данії. За словами Маріса Сперги, директора з розвитку дата-центрів Tet, це особливо важливо для компаній, які хочуть зберігати резервні копії у кількох країнах. 

Це цікаво:   Softprom підписав дистриб’юторську угоду з Deceptive Bytes, лідером у галузі технології маскування кінцевих точок

Новини IT » IT Бізнес » Tet продовжує програму безкоштовного користування хмарними ресурсами для українських бізнесів

Опубліковано


Останні новини IT: