Київстар — Офіційний мобільний оператор та Міжнародний спонсор Євробачення

26 лютого національний мобільний оператор України компанія «Київстар» став Офіційним міжнародним мобільним оператором та офіційним Міжнародним спонсором пісенного конкурсу «Євробачення-2005», підписавши відповідну угоду з організатором конкурсу — Європейською Мовною Спілкою (EBU). Сума спонсорського пакету компанії „Київстар” становить 1,9 млн. євро.Євробачення — це не просто яскраве шоу та міжнародний естрадний сейшен. Для українців це насамперед ще одна можливість відчути себе справжньою часткою сучасної Європи. І невипадково одним з трьох міжнародних спонсорів цієї непересічної події став саме „Київстар” — одна з тих компаній, які формують прогресивний європейський імідж України у світі.

«Головна ідея «Євробачення» — це рух до єдиного інформаційного та культурного простору, який є майбутнім не лише європейської співдружності, але й всього людства, — зазначив президент компанії „Київстар” Ігор Литовченко. — Ця ідея дуже співзвучна із основним сенсом діяльності телекомунікацій — подолання бар’єрів та кордонів у спілкуванні. Тому для нас участь у проведенні конкурсу „Євробачення-2005” є не лише підтвердженням нашого прагнення до того, аби Україна була знана в світі, як сучасна динамічна і активна країна, що дуже стрімко розвивається, але й можливістю зробити власний внесок у налагодження мостів у спілкуванні і взаєморозумінні між народами України та інших європейських країн».

Підписанню цієї угоди з боку компанії передували понад 5 місяців підготовчої роботи. На додаток до спонсорського пакету спеціалісти “Київстар” розробили спеціальну додаткову комунікаційну програму «Україна — серце Європи», націлену на те, аби донести відчуття атмосфери конкурсу до кожного українця і надати всім бажаючим можливість відчути себе причетними до цього свята музики. Компанія стане повноцінним партнером конкурсу «Євробачення-2005» і зробить все для того, аби він став дійсно пам’ятною та непересічною подією для більшості жителів України.

Це цікаво:   Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

«Спонсорство такого значимого міжнародного конкурсу, як “Євробачення”, це не лише питання престижу, але й висока відповідальність, — відзначив представник організаторів конкурсу, директор телевізійного департаменту Європейської Спілки Мовлення (EBU) Бьорн Ериксен (Bjorn Erichsen). — Для нас визначення спонсорів — питання не тільки фінансове: ми проводимо дуже прискіпливий відбір, враховуючи перш за все репутацію компанії, її статус на національному та міжнародних ринках, а також популярність серед споживачів. Після ретельної перевірки та зважування всіх “за” та “проти” ми пересвідчилися, що “Київстар” відповідає найжорсткішим вимогам по всім цим критеріям. Ми щиро раді вітати цю українську компанію серед своїх міжнародних партнерів».


Новини IT » Hardware » Київстар — Офіційний мобільний оператор та Міжнародний спонсор Євробачення

Опубліковано


Останні новини IT: