Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

AMD у партнерстві з 451 Research оприлюднила новий звіт. У ньому йдеться, що попри значне просування фінансових організацій у плані цифрової трансформації порівняно з ринком загалом, 82% опитаних вказали, що протягом наступних 3-5 років їм усе ще будуть потрібні серйозні чи помірні зміни, щоб залишатися конкурентоспроможними. Попереду багато роботи, і підприємства, що надають фінансові та страхові послуги (FSI), повинні ретельно планувати управління своїми ризиками.

І індивідуальні клієнти, і бізнеси очікують кращої та глибшої взаємодії із цифровими банківськими і страховими каналами. Водночас FSI-організації стикаються з розширенням нормативних вимог. Залишатися гнучкими і відповідати цим новим вимогам стає все важче, коли програми та додатки виходять за межі їхніх звичайних функціональних областей, створюючи нові можливості для атак.

Цифрова трансформація має багато аспектів. Однак добре відомо, що з розширеними можливостями, які дає використання даних, компанії можуть покращити результати клієнтів, підвищити операційну ефективність і бути більш конкурентними. Проте застосування даних у нових сценаріях використання може бути ризикованим, якщо ним не керувати належним чином. Це особливо актуально для FSI-організацій. Дослідження показало, що безпека даних є другою категорією за темпами зростання щодо витрат (після витрат на безпеку мережі) для пакета інструментів безпеки від постачальників.

Створення нових можливостей безпеки у межах цифрової трансформації може зменшити кількість складних ризиків, з якими щоденно стикаються FSI-організації, а також захистити дані у процесі операцій. На щастя, новий клас кремнієвих засобів захисту може захистити дані від відстеження всередині процесора, значно знижуючи ризик перехоплення навіть на рівні материнської плати, а це означає, що навіть привілейовані адміністратори не матимуть доступу. Крім того, це відкриває шлях до більшої гнучкості інфраструктури за рахунок посилення безпеки у локальних середовищах, а також у службах зовнішнього розміщення і хмарах, де використовуються ці нові процесори.

Це цікаво:   AMD забезпечує роботу найбільшого у світі суперкомп’ютера для промислових хімічних досліджень

Кейси застосування кращих технологій захисту даних лише починають вивчати для розуміння результатів. Наприклад, шахрайство або відмивання грошей можуть бути виявлені за збереження конфіденційності клієнтів. До того ж оцінка кредитоспроможності та ризиків, а також фінансовий торговий аналіз можуть виконуватися без розкриття сторонами конфіденційних даних конкурентам. Можливості насправді великі.

Ознайомитися з повним текстом звіту можна тут. Щоб ознайомитися детальніше з ініціативами AMD щодо безпеки даних, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Новини IT » Hardware » Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

Опубліковано


Останні новини IT: