Відеокарти AMD Radeon піднімають геймплей в Devil May Cry 5 на новий рівень

Відеокарти AMD Radeon піднімають геймплей в Devil May Cry 5 на новий рівень

Тепер геймери можуть продовжити епічну історію полювання на демонів разом з Данте і Неро в грі Devil May Cry 5. Героїв наймає таємничий “V”, якому потрібно прорватися в Red Grave City. Об’єднавши зусилля, компанії AMD і Capcom підняли ігровий процес на новий рівень, забезпечивши гравцям найприголомшливіші враження і повне занурення в гру, можливе завдяки графіці Radeon.

Монітори з підтримкою FreeSync 2 HDR, такі як BenQ EX3203RAOC AG273QCXSamsung C32HG70 і Asus XG49VQ, забезпечать власникам відеокарт Radeon плавний ігровий процес, комфортну частоту кадрів, чіткі візуальні ефекти і низький рівень затримок, на якій би платформі ви не запускали гру.

Поряд з оптимізацією нульового дня для Devil May Cry 5, драйвер Radeon Software Adrenalin Edition 19.3.1 забезпечить максимально можливу продуктивність на етапі виходу гри, а також високу частоту кадрів і вражаючі можливості, такі як:

• Неймовірна швидкодія: відеокарти AMD Radeon демонструють виняткову продуктивність при дозволах 1080p, 1440p і 4K з DirectX 12.

• Radeon FreeSync 2 HDR: завдяки підтримці найпопулярнішої в галузі технології адаптивної синхронізації, відеокарти Radeon забезпечують низький рівень затримок, високу яскравість пікселів, а також широкий діапазон кольорів для контенту High Dynamic Range (HDR) на екранах ПК.

• Rapid Packed Math і FP16 Compute: відеокарти AMD Radeon демонструють поліпшені можливості графічного процесора, забезпечують зменшення кількості вхідних затримок, а також підвищення ефективності та продуктивності з технологіями Rapid Packed Math і FP16. Все це дозволяє Devil May Cry 5 демонструвати більш високу частоту кадрів і глибину промальовування на відповідних відеокартах, в тому числі і на новій AMD Radeon VII.

В рамках акції компанії AMD Raise the Game Fully Loaded bundle ( «Вступай в гру у всеозброєнні») покупці відеокарт Radeon можуть отримати безкоштовно три найбільш очікувані ігри року: Resident Evil 2, The Division 2 і Devil May Cry 5. Для цього достатньо купити в магазинах-учасниках відеокарту AMD Radeon VII, RX Vega або RX 590, або бере участь в акції ПК на базі Radeon VII, RX Vega або RX 590.

Це цікаво:   П’ять чудових USB-мікрофонів AMPLITANK K688 та AM8 представлені в Індії: мікрофони професійного рівня для подкастингу, звукозапису, ігор і стрімінгу

Покупці відеокарт AMD Radeon RX 580 або RX 570 або ПК на базі Radeon RX 580 або RX 570, зможуть вибрати дві з трьох ігор і отримати їх безкоштовно. Промо-акція закінчується 6 квітня 2019 року * (або в тому випадку, якщо всі коди на отримання безкоштовних ігор закінчаться). Отримати ігри учасники акції зможуть до 6 травня 2019 року.

* Промо-акція може закінчитися раніше в тому випадку, якщо всі коди на отримання безкоштовних ігор закінчаться раніше

Ви можете завантажити останню версію драйвера AMD за посиланням.

Список магазинів-учасників акції «Вступай в гру у всеозброєнні» за посиланням.

Якщо у вас є які-небудь питання, з радістю на них відповімо.

З найкращими побажаннями

Прес-офіс AMD


Новини IT » Hardware » Відеокарти AMD Radeon піднімають геймплей в Devil May Cry 5 на новий рівень

Опубліковано


Останні новини IT: