Технології компанії AMD для гри Gears 5

Технології компанії AMD для гри Gears 5

10 вересня відбудеться вихід гри Gears 5. Напередодні лончу ми хочемо поділитися останніми новинами, зокрема про неймовірну чіткість зображень і продуктивність, які технології AMD Radeon пропонують геймерам, котрі вирушають на передову боротися із Сараною.

Компанії The Coalition та AMD тісно співпрацювали протягом усього процесу розробки Gears 5, щоб забезпечити геймерам найкращий ігровий процес. Gears 5 оптимізована для відеокарт DX 12 і Radeon, зокрема для моделей на базі нової ігрової архітектури AMD RDNA. Ці продукти компанії AMD надають захопливу графіку, неймовірну продуктивність і приголомшливі функції Radeon, такі як:

·         Асинхронні обчислення. Ця технологія дозволяє відеокартам Radeon успішно працювати в режимі багатозадачності. Можливість багатопотоковості графічного процесора забезпечує економічний розподіл робочого навантаження при реалізації графічних і візуальних ефектів, що призводить до збільшення частоти кадрів.

·         Багатопотокова буферизація команд. Ця функція підвищує швидкість, з якою інструкції від процесора AMD Ryzen досягають відеокарти Radeon, що збільшує продуктивність, покращує графіку і скорочує затримки.

·         AMD FidelityFX (з’явиться незабаром). В оновленні гри Gears 5, яке буде випущено після запуску, додасться підтримка функції AMD FidelityFX − динамічного фільтра збільшення різкості, який виділяє деталі в областях з низькою контрастністю для більш захопливих ігрових відчуттів. AMD FidelityFX підвищує якість зображення, протидіючи пом’якшенню контурів, викликаному іншими постпроцесними ефектами.

Також власники відеокарт Radeon зможуть скористатися перевагами Radeon FreeSync − найпопулярнішої технології адаптивної синхронізації, яка підтримується на понад 750 моделях моніторів, протестованих і сертифікованих для забезпечення плавного ігрового процесу без посмикувань та артефактів.

Окрім того, у рамках обмеженої акції геймери, які придбають відповідні процесори AMD Ryzen і відеокарти Radeon, отримають 3 місяці безкоштовного доступу до Xbox Game Pass для ПК. Учасники акції зможуть випробувати Gears 5 уже 10 вересня 2019 року, а також понад 100 інших першокласних ігор. Дізнатися більше можна за посиланням.

Це цікаво:   AMD представляє відеокарту AMD Radeon RX 7600 для ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p

«Тісна співпраця компаній AMD і The Coalition почалася з гри Gears of War 4, і ми продовжуємо впроваджувати нові технології, які допомагають підвищити продуктивність ігрового процесу, − сказав Майк Рейнер, технічний директор студії The Coalition. − Ми зробили майже всі наші шейдери постобробки в Gears 5 асинхронними, що забезпечує збільшену частоту кадрів у порівнянні з попередніми версіями гри, а також збільшену пам’ять при ще вищій якості графіки. Інженери компанії AMD працювали з нами над оптимізацією всіх деталей, що стосуються процесорів та відеокарт, і ми з нетерпінням чекаємо моменту, коли вся ця приголомшлива продуктивність і чудова графіка опиняться в руках геймерів».

Список технічних специфікацій для ПК можна знайти за посиланням і нижче:

Специфікації комплектувальних для ПК (підтримують оновлення Windows від 10 травня 2019 року)

·         Мінімум

o   Процесор AMD FX-6000 серії

o   Відеокарта AMD Radeon R9 280 або RX 560

o   2GB VRAM

o   8GB RAM

o   80GB вільного обсягу пам’яті

·         Рекомендований варіант

o   Процесор AMD Ryzen 3

o   Відеокарта AMD Radeon RX 570 або RX 5700

o   4GB VRAM

o   8GB RAM

o   80GB вільного обсягу пам’яті

·         Ідеальний варіант

o   Процесор AMD Ryzen 7

o   Відеокарта AMD Radeon VII

o   8GB VRAM

o   16GB RAM

o   SSD + 100GB вільного обсягу пам’яті


Новини IT » Hardware » Технології компанії AMD для гри Gears 5

Опубліковано


Останні новини IT: