AMD представляє відеокарту AMD Radeon RX 7600 для ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p

AMD представляє відеокарту AMD Radeon RX 7600 для ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p

– Нова відеокарта за рекомендованою ціною 269 доларів США прискорює ігри у роздільній здатності 1080p, забезпечуючи приголомшливу візуальну точність і стрибок у продуктивності порівняно з попереднім поколінням і пропозиціями конкурентів –

– Radeon RX 7600 поліпшує ігровий процес завдяки якіснішому кодуванню AV1 для преміальної потокової передачі даних, підвищує продуктивність програм штучного інтелекту і створення контенту порівняно з картами попереднього покоління та надає провідні функції, такі як AMD Radiance Display Engine та технологія AMD FidelityFX Super Resolution –

 AMD (NASDAQ: AMD) оголосила про вихід відеокарти AMD Radeon™ RX 7600, оптимізованої для забезпечення роботи високопродуктивних ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p, стримінгу та створення контенту з приголомшливою візуальною точністю.

Відеокарта AMD Radeon RX 7600 побудована на революційній архітектурі AMD RDNA™ 3. Вона оснащена перепроєктованими обчислювальними блоками з уніфікованими прискорювачами трасування променів і штучного інтелекту, а також технологією AMD Infinity Cache другого покоління. Розроблена для забезпечення неймовірних ігрових можливостей із роздільною здатністю 1080p, RX 7600 є ідеальним оновленням для безлічі геймерів, які нині використовують відеокарти трирічної давнини або старші.

Дозволяючи грати в новітні ігри зі швидкістю 60+ кадрів на секунду при роздільній здатності 1080p і здійснювати потокову передачу даних із високою точністю завдяки технології AV1, нова відеокарта пропонує в середньому на 29% вищу ігрову продуктивність у роздільній здатності 1080p, ніж відеокарта AMD Radeon RX 6600. Також вона вирізняється у середньому на 34% вищою продуктивністю, ніж NVIDIA GeForce RTX 3060 8GB у максимальних налаштуваннях. RX 7600 забезпечує середню швидкість у понад 100 кадрів на секунду в 10 найкращих кіберспортивних іграх для ПК, забезпечуючи при цьому вищу продуктивність штучного інтелекту, ніж попереднє покоління, і ліпшу середню продуктивність у деяких додатках для створення контенту. Пропонуючи новітні функції та можливості, у тому числі AMD Radiance Display™ Engine, повну підтримку кодування AV1 DisplayPort 2.1 на деяких моделях7 і багато іншого, відеокарта Radeon RX 7600 ідеально підходить для високопродуктивних ігор із високою роздільною здатністю 1080p, стримінгу і програм для створення контенту.

Це цікаво:   AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

«Нині 65% опитаних геймерів грають у 1080p, і більшість із них, як і раніше, використовує старіші відеокарти, не маючи змоги скористатися новітніми функціями підвищення продуктивності та покращення графіки, які забезпечують найкращі ігрові можливості, — коментує Скотт Херкельман (Scott Herkelman), старший віцепрезидент і генеральний менеджер графічного підрозділу AMD. — AMD пропонує низку графічних рішень за різною ціною, конфігураціями пам’яті та рівнями продуктивності для задоволення різних потреб геймерів. Відеокарта Radeon RX 7600, що коштує 269 доларів США, ідеально підходить для високопродуктивних ігор із роздільною здатністю 1080p. Вона дозволяє користувачам насолоджуватися новітніми функціями, такими як кодування AV1, AMD Radiance Display Engine та іншими, щоб вивести свої проєкти в сфері геймінгу, стримінгу та створення контенту на новий рівень».

Основні характеристики та можливості

Відеокарта AMD Radeon RX 7600 пропонує передові технології та функції, що забезпечують продуктивність, візуальні ефекти й енергоефективність наступного покоління. Ключові особливості включають такі:

  • Архітектура AMD RDNA 3. Завдяки переглянутим обчислювальним блокам з уніфікованими прискорювачами трасування променів і штучного інтелекту, а також технології AMD Infinity Cache другого покоління архітектура AMD RDNA 3 забезпечує виняткову продуктивність, візуальні ефекти й енергоефективність.
  • Покращена якість потокової передачі та продуктивність. Удосконалені кодери AMD забезпечують поліпшену якість зображення при потоковій передачі та записі. Штучний інтелект AMD і технологія адаптивного машинного навчання також були інтегровані в AMD Media Framework, аби зробити текст візуально привабливим і чіткішим при потоковій передачі з низьким бітрейтом та роздільною здатністю.
  • Кодування надвисокої чіткості. Механізм кодування/декодування мультимедіа забезпечує найвищу продуктивність, відкриваючи нові мультимедійні можливості завдяки повній підтримці кодування/декодування AV1, розширеним колірній гамі та динамічному діапазону.
  • Підвищення продуктивності під час створення контенту та в роботі штучного інтелекту. Нова відеокарта забезпечує в середньому на 27% вищий стандартний загальний результат у PugetBench для DaVinci Resolve, на 19% вищий середній показник графічного процесора в PugetBench для Adobe After Effects, на 16% вищий середній показник графічного процесора в PugetBench для Adobe Premiere Pro порівняно з попереднім поколінням, а також покращення Nod.AI Stable Diffusion у середньому на 36% порівняно з попереднім поколінням. Крім того, у бета-версії DaVinci Resolve Studio 18.5 з доданою підтримкою технології AMD Smart Access Video користувачі відчують на 32% прискорену швидкість кодування.
  • AMD Radiance Display™ Engine. Забезпечує підтримку для DisplayPort 2.1 на обраних моделях і дисплеях із HDMI 2.1a та з ультрависокою роздільною здатністю і високою частотою оновлення для ігор і створення контенту. Він також підтримує 12-бітний HDR і повний колірний простір REC2020 для неймовірної точності передачі кольору при відтворенні відео з роздільною здатністю до 8K.
  • Суперроздільна здатність АMD FidelityFX™ Super Resolution. Відтепер доступна у понад 260 наявних і майбутніх іграх, технологія масштабування AMD FSR забезпечує чітке зображення високої роздільної здатності і водночас підвищує частоту кадрів в іграх, що підтримуються.
  • Програмне забезпечення АMD: додаток Adrenalin EditionTM. Розроблено, щоб надати сучасний і зручний інтерфейс для геймерів та стримерів для швидкого доступу до нових функцій програмного забезпечення, ігрової статистики, оптимізації графічного процесора, звітів про продуктивність та оновлень драйвера — все це в одному місці без реєстрації.
Це цікаво:   AMD анонсує FSR 3.1 на GDC24 та випускає AMD Software Adrenalin Edition 24.3.1 із підтримкою Dragon’s Dogma 2

Ключові характеристики

МодельОбчислювальні блокиGDDR6Ігровий годинник (ГГц)Підвищена частота (ГГц)Пам’ять інтерфейсуТехнологія Infinity CacheTBPЦіна у доларах США
AMD Radeon RX 7600328 ГБ2,25До 2,66128-бітна32 МБ165 Вт269 доларів США

Ціни та доступність

Очікується, що відеокарти AMD Radeon RX 7600 будуть доступні на вебсайті AMD.com і у провідних партнерів AMD, зокрема ASRock, ASUS, Biostar, Gigabyte, MSI, Sapphire, PowerColor, Vastarmor, XFX та Yeston, із 25 травня за ціною 269 доларів США.


Новини IT » Hardware » AMD представляє відеокарту AMD Radeon RX 7600 для ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p

Опубліковано


Останні новини IT: