Компанія AMD представила найшвидші процесори для настільних ПК сегмента HEDT — третє покоління сімейства Ryzen Threadripper: неперевершена продуктивність без компромісів

Компанія AMD представила найшвидші процесори для настільних ПК сегмента HEDT — третє покоління сімейства Ryzen Threadripper: неперевершена продуктивність без компромісів

 Компанія AMD оголосила про швидке надходження у продаж потужних новинок у сімействі преміальних процесорів для настільних ПК, які забезпечать приголомшливу продуктивність для творців контенту, розробників та ентузіастів. 24-ядерні процесори AMD Ryzen Threadripper 3960X і 32-ядерні процесори AMD Ryzen Threadripper 3970X будуть доступні у всьому світі з 25 листопада 2019 року. Вони пропонують провідний рівень продуктивності1, при виконанні найвимогливіших робочих навантажень і створенні контенту.

«Випускаючи процесори AMD Ryzen Threadripper третього покоління, компанія AMD знову значно підвищує рівень продуктивності для творців контенту, розробників і комп’ютерних ентузіастів, — сказав Саїд Мошкелані, старший віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу клієнтських обчислювальних рішень AMD. — Процесори третього покоління Ryzen Threadripper поєднують у собі високу продуктивність та енергоефективність, будучи неперевершеним висококласним рішенням для настільних ПК. Ми дуже раді зміцненню наших лідерських позицій в області преміальних настільних процесорів і пишаємося створенням найшвидших процесорів у світі».

Процесори AMD Ryzen Threadripper третього покоління: найпотужніші в світі настільні процесори

У лінійці AMD Ryzen Threadripper третього покоління представлені два нові процесори на базі передової 7-нм архітектури «Zen 2» з 88 лініями PCIe® 4.0 і 144 МБ кеш-пам’яті, а також винятковою ефективністю енергоспоживання. Забезпечуючи до 90% вищу продуктивність (у порівнянні з найстаршим конкурентним HEDT-процессором1), 32-ядерний процесор Ryzen Threadripper 3970X демонструє неперевершену продуктивність і є найпотужнішим і найшвидшим процессором1 для HEDT-сегмента.

AMD Ryzen Threadripper 3970X дозволяє отримати значно більшу продуктивність при виконанні різноманітних робочих навантажень і створенні контенту в порівнянні з конкурентними рішеннями:

  • до 90% вища продуктивність у Cinebench R20 nT1;
  • до 47% вища продуктивність у Adobe Premiere;
  • до 49% вища продуктивність у V-Ray4;
  • до 43% вища продуктивність у Chromium Release 78 Compile;
  • до 36% вища продуктивність у Unreal Engine5.
Це цікаво:   Останнє оновлення AMD Software: Adrenalin Edition підвищує продуктивність гри Starfield

Процесори AMD Ryzen Threadripper 3-го покоління дозволяють отримати провідну продуктивність, забезпечуючи при цьому до 66% вищу енергоефективність. 

Паралельно з анонсом процесорів AMD Ryzen Threadripper 3-го покоління компанія AMD представила абсолютно новий Socket sTRX4, оптимізований для короткострокового і довгострокового масштабування платформи Ryzen Threadripper. Третє покоління AMD Ryzen Threadripper пропонує в 4 рази вищу пропускну здатність для чипсета в порівнянні з другим поколінням AMD Ryzen Threadripper і в 2,5 разу вищу пропускну здатність, ніж конкурентні рішення для таких периферійних пристроїв, як твердотільні накопичувачі або графічні процессори2, пропонуючи абсолютно безкомпромісну HEDT-платформу.


Новини IT » Hardware » Компанія AMD представила найшвидші процесори для настільних ПК сегмента HEDT — третє покоління сімейства Ryzen Threadripper: неперевершена продуктивність без компромісів

Опубліковано


Останні новини IT: