Ігри на графіці AMD Radeon з обсягом відеопам’яті понад 4 ГБ

Ігри на графіці AMD Radeon з обсягом відеопам’яті понад 4 ГБ

Сучасні високобюджетні ігри категорії ААА висувають високі вимоги до комплектувальних, особливо коли йдеться про обсяг відеопам’яті. Такі круті тайтли, як Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Doom Eternal, Resident Evil 3 і Call of Duty: Modern Warfare, на максимальних налаштуваннях графіки вимагають понад 4 ГБ. А це означає, що якщо графічний процесор зможе обробляти велику кількість кадрів, то геймерам буде доступне максимальне опрацювання текстур і найкращий геймплей.

На щастя, у AMD є доступне рішення для геймерів щодо відеокарт серій Radeon RX 500 і RX 5000, оснащених пам’яттю на 6 ГБ і 8 ГБ, для ігор у роздільних здатностях 1080p і 1440p. Це стосується і нової моделі Radeon RX 5600 XT з 6 ГБ VRAM і з пропускною здатністю пам’яті 14 Гбіт/с від наших партнерів, яка надає необхідну потужність для ігор у форматі Full HD, а також моделі Radeon RX 5500 XT з 8 ГБ для гравців, що надають перевагу іграм початкового рівня з роздільною здатністю 1080p.

Для прикладу, AMD Radeon RX 5500 XT з обсягом пам’яті 8 ГБ при порівнянні з NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER з 4 ГБ у грі Ghost Recon Breakpoint, Call of Duty: Modern Warfare і Resident Evil 3 показує поліпшення продуктивності до 13% у випадку першої відеокарти. А така гра, як Doom Eternal, просто не дозволить геймерам виставляти налаштування Ultra і Ultra Nightmare, маючи менше, ніж 6 ГБ і 8 ГБ VRAM відповідно.

Ми наполегливо рекомендуємо вам пройти ці ігри і випробувати переваги приголомшливої продуктивності відеокарт Radeon, що мають понад 4 ГБ VRAM.

Це цікаво:   AMD представляє відеокарту AMD Radeon RX 7600 для ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p

Новини IT » Hardware » Ігри на графіці AMD Radeon з обсягом відеопам’яті понад 4 ГБ

Опубліковано


Останні новини IT: