AMD анонсує FidelityFX на Xbox у партнерстві з Microsoft

AMD анонсує FidelityFX на Xbox у партнерстві з Microsoft

Під час обговорення графіки Microsoft Game Stack Live, AMD і Microsoft оголосили про те, що інструментарій для розробників AMD FidelityFX відтепер доступний для Xbox Series X та Xbox Series S як частина Xbox Game Developers Kit, одночасно з невеликою кількістю інших оновлень, що стали можливими завдяки співпраці AMD і Microsoft:

·         AMD FidelityFX — колекція візуальних технологій з відкритим вихідним кодом, що доступна на GPUOpen, відтепер ще й доступна розробникам для Xbox Series X і Xbox Series S. Інструментарій полегшує розробникам впровадження високоякісних візуальних ефектів у ігри для PC і Xbox із такими технологіями, як Contrast Adaptive Sharpening (CAS), Variable Shading і наш інструмент зниження рівня шуму під час використання тіней з трасуванням променів (Denoiser). У міру того як розробники впровадять технологію FidelityFX у свої ігри, Xbox-геймери зможуть насолодитися оптимізацією функціоналу та неймовірними зображеннями, які подобаються геймерам на ПК з графікою AMD.

·     Додаткові оновлення для GPUOpen, доступні вже сьогодні, включають FidelityFX Denoiser, який отримав оновлення з шумоприглушенням тіней.

·         Для оптимізації ПО під процесори AMD Ryzen було випущено нове Керівництво з продуктивності, покликане допомогти розробникам отримати максимальну віддачу від процесорів на базі архітектури AMD «Zen 2» та «Zen 3» і яке включає приклади коду. Крім того, AMD випустила нову версію коду для визначення кількості ядер процесора й оновила керівництво з найкращих кейсів із практики, щоби допомогти розробникам ігор оптимізувати та отримати максимум користі з високоядерних процесорів.

·         Microsoft DirectX 12 Agility SDK спрощує використання нових функцій DirectX 12 у своїх іграх, приносячи користь і розробникам, і геймерам. Продовжуючи розвивати вагому підтримку DirectX 12 Ultimate на базі відеокарт AMD RDNA 2 і виконуючи наші зобов’язання щодо підтримки DirectStorage для Windows, AMD надає розробникам можливість висвітлювати новіші функції DirectX 12, ніж ті, що постачаються з даною операційною системою Windows.

Це цікаво:   AMD анонсує нові процесори Ryzen Z1 для портативних ігрових консолей

·         HLSL Shader Model 6.6, оновлення до Microsoft HLSL (High Shader Language), додає нові можливості та більшу гнучкість із підтримкою 64-бітної цілочисленої атоміки, динамічного зв’язування ресурсів, обчислення шейдерних похідних і зразків та багато іншого. Для підтримки HLSL Shader Model 6.6, яка буде доступна в першій версії DirectX 12 Agility SDK, AMD випустила спеціальний драйвер розробника AMD Radeon Software Adrenalin.


Новини IT » Hardware » AMD анонсує FidelityFX на Xbox у партнерстві з Microsoft

Опубліковано


Останні новини IT: