AMD випускає драйвер Q3 Radeon PRO Software для Enterprise

AMD випускає драйвер Q3 Radeon PRO Software для Enterprise

AMD випустила Radeon PRO Software для Enterprise 21.Q3. Цей драйвер забезпечує в середньому 16% приріст продуктивності порівняно з минулим роком у всіх еталонних робочих навантаженнях, а також він підвищує ефективність, надійність і продуктивність додатків.

Основні характеристики та переваги включають:

  • Підвищення продуктивності проти минулого року — порівняно з торішнім драйвером 20.Q3 Radeon Software для Enterprise, цей драйвер забезпечує помітне підвищення продуктивності. Поліпшення включає 48% збільшення в Catia viewset і 12% збільшення для набору видів у 3ds Max viewset.
  • Додаткова підтримка AMD Remote Workstation — разом із провідними рішеннями для віддаленого доступу AMD Remote Workstation працює для безпечної потокової передачі графіки від робочої станції на віддалені робочі столи. Це дозволяє користувачам продуктивно працювати практично в будь-якому місці. У новому драйвері додано підтримку Teradici CAS (ПЗ для хмарного доступу, Cloud Access Software), що доповнює поточну підтримку VMware Horizon, Citrix Virtual Apps and Desktops, Microsoft Remote Desktop і HP ZCentral Remote Boost.
  • Сертифікація для професійних додатків — AMD продовжує свою діяльність із розробки драйверів, сертифікованих для професійних додатків. Сертифікація забезпечує надійність корпоративного рівня для таких додатків, як 3ds Max, Revit, Catia, SOLIDWORKS і багатьох інших.
  • Технологія AMD Radeon PRO Viewport Image Boost — сумісна з Revit і 3ds Max. Вона збільшує роздільну здатність моделі в області видового екрану для забезпечення ліпшої точності зображення. Також технологія дозволяє користувачам створювати кращі проєктні рішення.

Драйвер AMD Radeon PRO Software для Enterprise 21.Q3 можна завантажити тут, а додаткову інформацію про Radeon PRO Software можна знайти тут. Для отримання інформації про допоміжні ресурси натисніть тут

AMD також оголосила про підтримку на графіці AMD Radeon і драйверах AMD Radeon Software Adrenalin виробничої версії TensorFlow-DirectML, нещодавно випущеної Microsoft. Ця функція дозволяє проводити навчання машинному навчанню на Windows-системах.

Це цікаво:   AMD анонсує нові процесори Ryzen Z1 для портативних ігрових консолей

AMD тісно співпрацювала з Microsoft для оптимізації машинного навчання з GPU-прискоренням за використання виробничої версії TensorFlow-DirectML на графічному обладнанні AMD. У результаті продуктивність зросла в 4,4 разу проти тестування попередньої версії TensorFlow-DirectML, випущеної Microsoft торік. Детальнішу інформацію про це можна знайти тут.


Новини IT » Hardware » AMD випускає драйвер Q3 Radeon PRO Software для Enterprise

Опубліковано


Останні новини IT: