AMD святкує п’ятиріччя Ryzen, згадуючи минуле і зазираючи в майбутнє

AMD святкує п’ятиріччя Ryzen, згадуючи минуле і зазираючи в майбутнє

Компанія AMD відзначає п’ятирічний ювілей Ryzen і публікує відеоінтерв’ю, в якому згадуються останні кілька років розвитку, інновацій та лідерства. Від найкращих у галузі показників продуктивності до удосконалень в упаковці чипів та ефективності, AMD встановила нові стандарти для індустрії.

Компанія сподівається на продовження інновацій найближчими роками. У відеоролику ми також порушуємо наступні питання:

  • Прихильність архітектурі «Zen» для продовження лідерства у продуктивності, ефективності, можливості підключення, технологічному процесі й упаковці.
  • 3D V-cache, який забезпечує приріст продуктивності в іграх у середньому на 15%, з’явиться у продуктах на базі Ryzen  на платформі AM4 у першій половині 2022 року.
  • Сокет AM5, який буде випущений у 2022 році з можливостями підключення наступного покоління, а саме: DDR5, PCIe® Gen 5, новітніми стандартами введення-виведення і сумісністю з поточними кулерами AM4.
  • Розробка AMD виділених прискорювачів для шумозаглушення й алгоритмів машинного навчання для телеконференцій.
  • Розробка AMD нових станів живлення і декількох профілів управління живленням у прошивці, щоб максимально підвищити енергоефективність ноутбуків.

Про все це можна дізнатися з інтерв’ю із Джоном Тейлором, директором з маркетингу AMD, і Робертом Халлоком, директором з технічного маркетингу AMD, за цим посиланням:

www.amd.com/5YearsofRyzen.

Це цікаво:   Огляд Google Pixel 8

Новини IT » Hardware » AMD святкує п’ятиріччя Ryzen, згадуючи минуле і зазираючи в майбутнє

Опубліковано


Останні новини IT: