Зустрічайте нові тарифні плани для студентів в YouTube Music і YouTube Premium

Зустрічайте нові тарифні плани для студентів в YouTube Music і YouTube Premium

Сьогодні ми представляємо в Україні нові тарифні плани для студентів в YouTube Music і YouTube Premium, завдяки яким студенти зможуть отримати зі знижкою доступ до світу музики, оригінальних серіалів і фільмів, – і все це без реклами і за доступну ціну.

Шукаєте класичну музику, щоб зосередитися під час навчання перед іспитами, або плейлист для святкування закінчення семестру? Або ви хочете подивитись розважальний серіал на канікулах, як-от Cobra Kai або Origin? Або ви бажаєте підвищити рівень своїх знань з фізики за допомогою астрофізика і колишнього професора MIT Волтера Левіна? У нас все це є!
Студентські тарифні плани доступні для студентів вищих навчальних закладів і складають 39 грн. для YouTube Music Premium і 59 грн. для YouTube Premium. Щоб підписатися на студентський план YouTube Premium, відвідайте веб-сайт youtube.com/premium/student. Щоб оформити студентський план YouTube Music Premium, відвідайте youtube.com/musicpremium/student. Докладніше про вимоги дивіться тут.
Минулого року ми представили нові сервіси YouTube Music і YouTube Premium, щоб допомогти користувачам отримати ще більше від YouTube. YouTube Music – це новий музичний стрімінговий сервіс з офіційними альбомами, списками відтворення та синглами, а також великим каталогом музичних кліпів, реміксів, живих виступів, каверів тощо. YouTube Music Premium дає можливість слухати музику без реклами, відтворенням в фоновому режимі і офлайн-доступом. YouTube Premium поширює цей досвід на весь YouTube, плюс надає всі переваги YouTube Music Premium.
Наразі нові тарифні плани поступово стануть доступними на Android-пристроях і десктопах.

Це цікаво:   Чому комплексна мережева кібербезпека є необхідною для критично важливої енергетичної інфраструктури?

Новини IT » Інтернет » Зустрічайте нові тарифні плани для студентів в YouTube Music і YouTube Premium

Опубліковано


Останні новини IT: