Виставка Gamescom повернулася і знову стане центром тяжіння геймерів з усього світу.

Виставка Gamescom повернулася і знову стане центром тяжіння геймерів з усього світу.

Gamescom є одним з найбільших ігрових подій, і в цьому році виставка надасть всім бажаючим можливість познайомитися з новітніми та кращими ігровими продуктами компанії AMD, які будуть розташовані на численних партнерських стендах. Чи то новітнє третє покоління процесорів Ryzen, чи нещодавно випущена відеокарта Radeon RX 5700, ви можете бути впевнені в одному – AMD всюди!

   Маючи в своєму розпорядженні до 12-ти ядер і до 24-х потоків, настільні процесори AMD Ryzen третього покоління – це ще один вагомий доказ технологічного лідерства компанії AMD, яка поставляє перші високопродуктивні 7-нм процесори для настільних ПК. Вони засновані на базі високопродуктивної мікроархітектури «Zen 2», яка в порівнянні з попередньою архітектурою «Zen» включає в себе вдосконалення, щоб забезпечити значне підвищення IPC (приблизно 15%) для більш швидкого створення ігор і контенту. Відеокарти AMD Radeon RX 5700 виводять на новий рівень можливості ігор на моніторах з роздільною здатністю 1440p. Створені на базі принципово нової ігрової архітектури AMD RDNA і 7-нм техпроцесу, нові відеокарти забезпечують чудову графічну точність, блискавичну продуктивність і розширені функції для новітніх ігор AAA-класу і кіберспорту.

   Так де знайти продукти компанії AMD на виставці? Випробуйте новітні ігри для ПК на базі процесорів AMD Ryzen 3000-серії і графікою Radeon RX 5700 на наступних стендах:

 2K Games: Зал 6.1 / Стенд A010 B019

• EA: Зал 6.1 / Стенд A060 B069

• THQ Nordic: Зал 8.1 / Стенд B010 A011

• Koch Media: Зал 9.1 / Стенд B010

• 1C: Зал 10.1 / Стенд A020

• Kalypso: Зал 8.1 / Стенд B051

• Daedalic: Зал 4.1 / Стенд A011 D020

• Red Bull: Зал 8 / Стенд B010 (open air)

• Plugindigital: Зал 3.2 / Стенд B010 C011

Це цікаво:   Чому комплексна мережева кібербезпека є необхідною для критично важливої енергетичної інфраструктури?

• Microsoft: Зал 8.1 / Стенд B040 A041 –

• Indie Arena: Зал 10.2 / Стенд E021 F010

• Webedia: Зал 10.1 / Стенд E070 F081

• Farm 51: Зал 10.1 / Стенд E050

• Versus Evil: Зал 2.2 / Стенд A041

   Компанія AMD також буде представлена ​​на декількох стендах наших партнерів по екосистемі, а саме AOC і Logitech, а також ASRock, ASUS, MSI та Sapphire, які будутьдемонструвати відеокарти Radeon RX 5700 і материнські плати X570.

   Шанувальників кіберспорту також буде чим здивувати. Цієї п’ятниці, на виставковому майданчику компанія AMD проведе зустріч за участю гравців відомої команди Fnatic по CS: GO – JW і KRiMZ на стенді «Caseking». Три щасливчика отримають автобусний VIP-тур по Кельну з зірками CS: GO. Автобус також буде оснащений комп’ютерами на базі AMD, тому переможці зможуть пограти зі своїми кумирами.

   Якщо ви небайдужі до моддингу, тоді вирушайте до стенду Alternate.de на моддінг-зону, де будуть збиратися ПК на базі процесорів AMD «в режимі реального часу». Якщо ви уявляете себе в ролі віртуального гонщика, встановіть найкращий результат разом з компанією Media Markt, яка проведе гонку F1 2019.

   Протягом всієї виставки будуть представлені оновлені версії ігор AAA-класу. Чи то феєричний шутер від третьої особи, Gears of War 5, Borderlands 3, чи остання версія гри Ghost Recon – все це ви зможете знайти на «залізі» AMD. Якщо вам більше подобається кіберспорт, ми раді повідомити, що є спонсорами киберспортівной арени Webedia, де геймери будуть змагатися на 20-ти AMD комп’ютерах c новітньої «начинкою» з продуктів лінійки Ryzen і Radeon. Зазирніть на стенд Webedia і стежте за турнірами разом з компанією Medion, які будуть транслюватися на будь-якому пристрої – консолі, ПК або мобільному телефоні, за посиланням www.twitch.tv/monstersandexplosions.

   Яким би не було майбутнє гейминга, Gamescom готовий до всього завдяки ПК оснащеними процесорами AMD. Якщо ви не можете бути присутнім на виставці, стежте за постами тапідписуйтесь на @AMDDeutschland і @AMDGaming в Twitter, щоб бути в курсі всіх новин компанії AMD на Gamescom 2019.

Це цікаво:   Монополізація телеком-ринку відкладається

Новини IT » Інтернет » Виставка Gamescom повернулася і знову стане центром тяжіння геймерів з усього світу.

Опубліковано


Останні новини IT: