ВОЛЯ надає бізнесу місяць тестового  доступу до послуг Дата-центру  для налаштування ефективної віддаленої роботи

ВОЛЯ надає бізнесу місяць тестового доступу до послуг Дата-центру для налаштування ефективної віддаленої роботи

ВОЛЯ – надійний партнер для бізнесу. Для швидкої роботи бухгалтерських програм, CRM систем, спільного доступу до файлів в умовах віддаленої роботи Дата-центр ВОЛЯ пропонує бізнесу вигідні тарифні пакети SmartOffice з потужними серверами, 100-мегабітнім інтернет-підключенням та ліцензійною операційної системою Microsoft Windows.

У період карантину бізнес, який ”живе в онлайні”,  збільшив споживання трафіку на 30% — мова йде про онлайн-магазини та освітні послуги, а також компанії, що надають сервіси хостингу. Саме тому Дата-центр Воля надає бізнесу місяць тріального доступу для користування сучасними серверами з характеристиками від 8 ГБ оперативної пам’яті та двома типами дисків: більш швидким SSD для роботи операційних систем, додатків та баз даних і HDD для надійного резервування файлів. 

Користування послугами Дата-центру допомагає надійно налаштувати процеси віддаленої роботи офісу у період карантину задля збереження здоров’я власних співробітників. Також це можливість заощадити кошти, адже бізнесу не потрібно витрачати значну суму коштів на купівлю обладнання, його обслуговування та модернізацію — підтримкою серверу у працездатному стані та його безперебійною роботою займається  Дата-центр ВОЛЯ.

Це цікаво:   Монополізація телеком-ринку відкладається

Новини IT » Інтернет » ВОЛЯ надає бізнесу місяць тестового доступу до послуг Дата-центру для налаштування ефективної віддаленої роботи

Опубліковано


Останні новини IT: