Заступник Голови Держспецзв’язку Олександр Потій взяв участь в урочистостях за нагоди початку проведення «Місяця кібербезпеки в Україні 2020»

Заступник Голови Держспецзв’язку Олександр Потій взяв участь в урочистостях за нагоди початку проведення «Місяця кібербезпеки в Україні 2020»

1 жовтня в Україні стартував «Місяць кібербезпеки в Україні-2020», який триватиме з 1 до 31 жовтня 2020 року. Розпочався місяць із «Дня кібербезпеки в навчальних закладах України On-Offline». 1 жовтня у Київському коледжі зв’язку з нагоди початку проведення «Місяця кібербезпеки в Україні 2020» відбулися урочисті заходи.

В заході, організаторами якого виступили Торгово-промислова палата України, Київський коледж зв’язку, Держспецзв’язку, Апарат РНБО України та Департамент кіберполіції Національної поліції України, окрім учасників та спікерів, які взяли участь в урочистостях, викладачі, аспіранти та студенти мали можливість взяти участь on-line.

Заступник Голови Держспецзв’язку Олександр Потій звернувся з вітальним словом до учасників заходу.

«Питання кібербезпеки сьогодні дуже гостро стоять в українському суспільстві та у світі в цілому. Саме тому ми маємо ставити перед собою щодня дедалі вищу планку концептуального підходу держави до реагування на виклики кібербезпеки», – зазначив Олександр Потій.

За його словами, саме навчальні заклади і наукові установи сьогодні – на передовій цього процесу. «І Держспецзв’язку та інші ключові суб’єкти національної системи кібербезпеки дуже зацікавлені у тому, щоб майбутні фахівці у сфері кібербезпеки та кіберзахисту були підготовлені на сучасній матеріально-технічній базі, мислили і працювали на випередження, мали передові навички та знання з усіх аспектів забезпечення кібербезпеки», – сказав він.

«Переконаний, що проведення «Місяця кібербезпеки 2020» сконсолідує та сфокусує увагу державних структур, бізнесу і громадянського суспільства на актуальності проблем забезпечення кібербезпеки, реалізує просвітницьку функцію навчання та популяризації і привернення уваги до цього важливого питання, а також підтвердить ефективність державно-приватної взаємодії в розбудові безпечного кіберпростору в Україні», – підкреслив у вітальній промові Олександр Потій.

Прес-служба Держспецзв’язку

Це цікаво:   Монополізація телеком-ринку відкладається

Новини IT » Інтернет » Заступник Голови Держспецзв’язку Олександр Потій взяв участь в урочистостях за нагоди початку проведення «Місяця кібербезпеки в Україні 2020»

Опубліковано


Останні новини IT: