COVID-19: BlaBlaCar в Україні призупинить всі автобусні маршрути

COVID-19: BlaBlaCar в Україні призупинить всі автобусні маршрути

Згідно з рішенням уряду України від 16 березня 2020 року про заборону пасажирських перевезень, BlaBlaCar тимчасово призупинить всі внутрішні і міжнародні автобусні маршрути, в тому числі на платформі Busfor, починаючи з 18 березня 2020 р. Це означає, що бронювання автобусних поїздок на BlaBlaCar і Busfor буде тимчасово недоступно для користувачів до подальшого повідомлення. Карпулінгові поїздки на BlaBlaCar є приватними поїздками на особистих автомобілях і будуть як і раніше доступні для тих, хто зобов’язаний безперешкодно переміщатися між містами України.

Глобальне поширення COVID-19 впливає на всі сектори економіки. Як глобальна мобільна компанія, ми на власні очі бачимо вплив кризи через зниження активності в сфері туризму.

Як сервіс, який прагне забезпечити максимальний рівень надійності і безпеки, ми уважно стежимо за ситуацією і її розвитком. Ми рекомендуємо користувачам діяти відповідно до положень національних і місцевих органів влади і правил профілактики, щоб прийняти запропоновані заходи обережності і профілактики. Сюди входять і обмеження якомога більшої кількості подорожей і в межах України.

Ми бачимо, що на тлі сильного падіння активності автобусних перевезень в перші тижні березня, автомобільні перевезення виділяються і демонструють деяку стійкість. Така різниця може бути пояснена перевагою подорожувати на автомобілі, взаємодіючи при цьому з мінімальною кількістю людей, не відвідуючи вокзали, і при цьому маючи можливість зателефонувати і поговорити з попутниками перед поїздкою, переконавшись, що всі учасники поїздки почуваються добре.

Проте, в нинішній ситуації «соціального дистанціювання» ми наполегливо рекомендуємо користувачам скасувати всі нетермінові поїздки з попутниками. Карпулінгові поїздки на BlaBlaCar є приватними поїздками на приватних автомобілях і тому будуть як і раніше доступні для тих, хто зобов’язаний безперешкодно переміщатися між містами України.

Це цікаво:   В компанії Intempus Realty успішно завершено впровадження АІ сервісу для оптимізації документообігу IW Document Flow Recognizer: AI Service  

Новини IT » Інше » COVID-19: BlaBlaCar в Україні призупинить всі автобусні маршрути

Опубліковано


Останні новини IT: