Мультиплеєрний шутер TinShift від української студії виходить 3 червня – студія MiroWin анонсувала реліз своєї нової гри, тепер на ПК.

Мультиплеєрний шутер TinShift від української студії виходить 3 червня – студія MiroWin анонсувала реліз своєї нової гри, тепер на ПК.

Студія MiroWin, розробник і видавець sci-fi VR шутера “Boiling Steel” і вестерн-шутера “Guns’n’Stories: Bulletproof VR” повідомляє про вихід динамічного мультиплеерного ПК арена-шутера у Steam 3 червня, 2021.

Тізер:

Steam-сторінка – https://store.steampowered.com/app/1288430/TinShift

Дія відбувається на базі, розташованій на найбільшому супутнику Сатурна, – Титані. При вході у гру пропонується вибрати сторону, за яку ви будете боротися, – роботи або люди. Однак у підсумку заради перемоги вам доведеться битися абсолютно з усіма. Матч обмежений 20 гравцями, а приєднатися до нього можна в будь-який момент масової бійки.
Кожен починає гру з 1 кредитом, а, вбиваючи інших гравців, забирає всю їх видобуток. Але якщо помирає гравець, то втрачає все, що нажив непосильною працею. Крім задоволення, стимул для гравця – зібрати якомога швидше 100 кредитів.
Особливості гри:

  • 10 видів зброї. Одна – класична, інші потрібно використовувати з розумом і по ситуації.
  • 1 карта на 20 гравців з пальмами і вертикальним геймплеєм.
  • Повернення в часі – “родзинка” гри. З огляду на наддинамічний розвитку подій не завжди вдається оперативно відреагувати на раптову атаку або шалену кулю снайпера. Тому у кожного є другий шанс – змінити хід подій з відкатом на 10 секунд назад. Шанс перезаряджається при успішному вбивстві супротивника.
  • Гонка за лідерство. Кожен сам за себе з самого початку, але, щоб перемогти, гравець стає ОДИН проти ВСІХ.
  • Не потрібно чекати нового матчу. Заскочивши на сервер посеред гри, гравець потрапляє в такі ж умови, що й досвідчені гравці. Після завершення матч перезавантажується автоматично. Це нон-стоп.

Про студію:
MiroWin, українська студія-розробник ігор, видавець. Заснована в Києві в 2017 р. Офіційний партнер Playstation, HTC Vive, Oculus, Pico, Nolo, Huawei.У числі інших ігор студії:

  • “Guns’n’Stories: Bulletproof VR” (Steam, Oculus, Viveport, Oculus Quest)
  • “Boiling Steel” (Steam, Oculus, Viveport);
  • “Redemption of the Damned” (в розробці, 4 кв. 2021, Steam);
  • “S T R I B O G” (в розробці, 4 кв. 2021, Steam);
  • “Eternity Guards” (в розробці, 1 кв. 2022, Steam);
  • “RU77” (в розробці, 1 кв. 2022, Steam, Oculus). 
Це цікаво:   «Кожен тепер дипломат» — сайт UAQA допоможе українцям відповідати на запитання іноземців про Україну

Новини IT » Інше » Мультиплеєрний шутер TinShift від української студії виходить 3 червня – студія MiroWin анонсувала реліз своєї нової гри, тепер на ПК.

Опубліковано


Останні новини IT: