Все почалося з України: Payoneer зробив перше виведення коштів з Indiegogо

Все почалося з України: Payoneer зробив перше виведення коштів з Indiegogо

Міжнародна платіжна онлайн-платформа Payoneer оголосила про початок роботи з майданчиками фінансування творчих проектів. І стартувала з одного з найпопулярніших сайтів краудфандинга – Indiegogo. Перше виведення коштів звідти за допомогою Payoneer було здійснено українцями.

Першим став український проект WONDERTOOL, суть якого – створення і подальший вихід на ринок пральної машини, що працює на озоні. При виведенні грошей з Indiegogo комісія з боку Payoneer становить 0%. До цього виведення коштів з майданчиків громадського фінансування за допомогою платіжної платформи було неможливе.

«Ми готові розвивати цей напрямок і далі, масштабуючи карту сайтів громадського фінансування стартапів, і верифікувати найбільші і найпопулярніші з них, – повідомив регіональний менеджер CEE регіону Payoneer Михайло Дейнега. – Стартапи, які заходять на Indiegogo і отримують кошти на акаунт Payoneer, можуть ці гроші відразу направляти на реалізацію проекту: запускати прототипи у виробництво, розраховуватися з підрядниками за послуги».

Раніше виведення коштів з подібних краудфандингових сайтів було можливе тільки через банківські рахунки. Онлайн-платформа ж дозволяє робити це на віртуальні рахунки банків інших країн.

Крім цього, поточні проекти на сайті Indiegogo у будь-який момент можуть швидко замінити існуючі реквізити і виводити отримані кошти від людей зі всього світу через Payoneer.

Це цікаво:   Попри повномасштабну війну середньорічний приріст доходів в українських МСБ склав 8% за 2021-2022 роки — дослідження Payoneer

Новини IT » Прес-релізи » Все почалося з України: Payoneer зробив перше виведення коштів з Indiegogо

Опубліковано


Останні новини IT: