Перший заступник Голови Держспецзв’язку Дмитро Маковський вручив співробітникам Держспецзв’язку почесні грамоти та відзнаки

Перший заступник Голови Держспецзв’язку Дмитро Маковський вручив співробітникам Держспецзв’язку почесні грамоти та відзнаки

За особисті заслуги перед Українською державою, відданість справі забезпечення безпеки її інформаційного простору, зразкове виконання службового обов’язку, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу, та з нагоди 29-ї річниці Незалежності України Перший заступник Голови Держспецзв’язку Дмитро Маковський вручив працівникам та військовослужбовцям Держспецзв’язку почесні грамоти, відзнаки та нагрудні знаки.

Дмитро Маковський привітав колектив Держспецзв’язку, зазначивши, що фахівці Служби є гордістю не лише Держспецзв’язку, а й всієї країни, про що свідчать відзнаки та нагороди, та закликав не спиняти поступу вдосконалення своїх професійних якостей. «Вітаю всіх! Бажаю не зупинятись на досягнутому, щодня підвищуючи своїми справами та досягненнями на фаховій ниві статус Служби та в службі на благо Українському народові! Бажаю здоров’я та благополуччя вам та вашим родинам!», – сказав Перший заступник Голови Держспецзв’язку у вітанні.

Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено 4 співробітника Держспецзвязку, подякою Прем’єр-міністра України нагороджено 7 співробітників, відзнаки Ради національної безпеки і оборони України одержали 4 співробітника, подяки Київського міського голови – 6 співробітників, нагрудним знаком “Відзнака Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України” – 25 співробітників, нагрудним знаком “За особливі заслуги” – 49 співробітників.

Почесною грамотою Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України – 91 особу, з них 16 працівників державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Адміністрації Держспецзв’язку.

Подяку Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України отримали 86 фахівців Служби, з них 12 працівників державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Адміністрації Держспецзв’язку.

Це цікаво:   Huawei отримала чотири важливі нагороди в галузі центрів обробки даних на DCS Awards 2023

Новини IT » Прес-релізи » Перший заступник Голови Держспецзв’язку Дмитро Маковський вручив співробітникам Держспецзв’язку почесні грамоти та відзнаки

Опубліковано


Останні новини IT: