Huawei отримала чотири важливі нагороди в галузі центрів обробки даних на DCS Awards 2023

Huawei отримала чотири важливі нагороди в галузі центрів обробки даних на DCS Awards 2023

Нещодавня церемонія вручення нагород DCS Awards у Лондоні вшанувала багато видатних досягнень в індустрії центрів обробки даних. На цьому престижному заході компанія Huawei отримала чотири нагороди: «Постачальник обладнання для дата-центрів року», «Проєкт року з розробки/будівництва нового дата-центру», «Інновація року в галузі електроживлення дата-центрів» та «Інновація року в галузі охолодження дата-центрів». Ці нагороди свідчать про чудову репутацію продуктів, рішень і послуг Huawei для центрів обробки даних.

DCS Awards — це флагманський захід у галузі дата-центрів, який щорічно збирає приблизно 200 компаній. Цього року були вручені 32 нагороди, якими відзначили інноваційні проєкти та продукти, а також найкращих постачальників і підприємців в індустрії центрів обробки даних.

Партнерство для спільного успіху на ринку ЦОДів

Ґрунтуючись на інноваційній концепції «Екологічно, Просто, Розумно та Надійно» (Green, Simple, Smart, and Reliable), компанія Huawei розробила рішення для конкретних сценаріїв, у яких працюють великі, середні та малі дата-центри, а також для критично важливих джерел живлення. Рішення спрямованні на забезпечення надійної підтримки клієнтів і партнерів для створення міцної основи, що забезпечує цифрову й інтелектуальну трансформацію у різних галузях.

Завдяки передовим продуктам і рішенням, інноваційним технологіям і високоякісним послугам компанія Huawei була визнана споживачами та журі «Постачальником обладнання для дата-центрів року» вже вчетверте поспіль. Рішення для ЦОД Huawei широко використовуються операторами зв’язку, постачальниками інтернет-послуг (ISP), урядовими органами й іншими гравцями в таких галузях, як транспорт, фінанси та промисловість. Компанія Huawei реалізувала понад 1 000 масштабних проєктів дата-центрів у всьому світі із 1,8-мільйонною загальною кількістю стійок.

Huawei wins the

Huawei отримала нагороду «Постачальник обладнання для дата-центрів року»

Як лідер дата-центрів у Швейцарії Green орієнтується на клієнта, пропонуючи швидкі інноваційні рішення, високу якість і найкращу енергоефективність. Зі своїм Metro Campus Zurich Green будує новий інноваційний ЦОД для постачальників хмарних послуг і корпоративних клієнтів, ще на крок наближаючись до перетворення Швейцарії на провідний галузевий центр у Європі. Green обрав інноваційний продукт Huawei SmartLi UPS, що має вищу ефективність і щільність, для створення виключно надійного ЦОД. Green отримав нагороду DCS Award 2023 у номінації «Проєкт року з розробки/будівництва нового дата-центру».

Це цікаво:   LG постачатиме власну платформу для автомобільного контенту суббренду преміум-сегменту Genesis від Hyundai Motor Group
Green wins the
Green отримує відзнаку «Проєкт року з розробки/будівництва нового дата-центру»

Постійні інновації для підвищення компетентності та якості

Обчислення — це нове паливо. Штучний інтелект розвивається швидко, і цей розвиток призводить до експоненційного зростання попиту на обчислення. Проте вся ця обчислювальна потужність потребує багато енергії. У відповідь на заклик до досягнення вуглецевої нейтральності необхідні високоефективні й енергоощадні технології, продукти та рішення для створення екологічно чистих дата-центрів із нижчими значеннями коефіцієнта ефективності використання енергії (PUE). Завдяки постійним інвестиціям у дослідження та розробки і створенню значних технічних можливостей Huawei розробила рішення PowerPOD 3.0 і рішення непрямого випарного охолодження (Indirect Evaporative Cooling). PowerPOD 3.0 вирізняється високоефективним блоком живлення, а Indirect Evaporative Cooling Solution — екологічним охолодженням, що дозволило рішенням отримати нагороду «Інновація року в галузі електроживлення дата-центрів» та «Інновація року в галузі охолодження дата-центрів».

https://digitalpower.huawei.com/attachments/data-center-facility/29fb135d68224e8393e3463368ec077c.jpeg
Нагороду «Інновація року в галузі електроживлення дата-центрів» отримує Huawei PowerPOD 3.0 

Huawei PowerPOD 3.0 використовує наскрізну інтеграцію та оптимізацію ключових вузлів для підключення ряду шаф до однієї лінії живлення. Це дозволяє скоротити кількість необхідних шаф із 22 до 11, зменшуючи площу під обладнання на 40%. Коли система працює в режимі S-ECO, вона забезпечує ефективність до 97,8% порівняно зі звичайним значенням 94,5%, що означає зниження споживання енергії на 60%. Термін впровадження рішення скорочується з 2 місяців до 2 тижнів завдяки використанню системи збірних шин і попередньо виготовленим та введеним в експлуатацію на заводі основним компонентам. Крім того, iPower забезпечує прогнозне технічне обслуговування, що робить його найкращим вибором для джерел живлення у великих дата-центрах.

Китайський центр транспортних телекомунікацій та інформації (CTTIC) використовує рішення Huawei PowerPOD для підтримки свого хмарного бізнесу в Шанхаї. Рішення скоротило площу на 750 м2, залишивши місце для розгортання ще 350 ІТ-стійок. Використання збірних шин замість кабелів дозволяє позбавитись понад 16 000 метрів кабелів. Збірні шини виготовляються на заводі та можуть бути впроваджені лише за два тижні, а штучний інтелект здійснює прогнозування технічного обслуговування, всебічно підвищуючи безпеку і надійність системи електропостачання.

Це цікаво:   Vodafone запустив п’ятий курс з підготовки Big Data аналітиків

https://digitalpower.huawei.com/en/data-center-facility/success_stories/detail/112.html

https://digitalpower.huawei.com/attachments/data-center-facility/4b90f93a8a83468788986d6074ac4f00.jpegРішення Huawei Indirect Evaporative Cooling відзначене нагородою «Інновація року в галузі охолодження дата-центрів» 

Рішення непрямого випарного охолодження Huawei максимально використовує джерела природного охолодження, що дозволяє споживати на 60% менше води та енергії, ніж традиційна система з використанням охолодженої води. Рішення інтегрує охолодження й електроживлення, поєднуючи функції обігріву, вентиляції і кондиціювання повітря (HVAC). Воно є єдиною системою в єдиному контейнері з обладнанням, попередньо зібраним і встановленим на заводі, що вдвічі скорочує термін впровадження. Функція оптимізації енергоефективності iCooling визначає енергоспоживання в режимі реального часу. Потім вона робить висновок і забезпечує оптимізацію процесу охолодження, ефективно знижуючи показник CLF на 10%. Завдяки максимальному енергозбереженню і простоті експлуатації та обслуговування це рішення є найкращим вибором для охолодження великих дата-центрів.

Великий центр обробки даних в Ірландії використовує це рішення для цілорічного охолодження. Воно вдвічі скорочує термін впровадження та знижує значення PUE до 1,15, що дозволяє щорічно економити понад 14 млн кВт*год електроенергії.

Відзнака водночас означає і визнання, і заохочення. Ці чотири нагороди демонструють визнання гравцями галузі сильних сторін Huawei. Компанія продовжуватиме впроваджувати інновації і розробляти більш екологічні, прості, інтелектуальні та надійні продукти і рішення, аби разом із клієнтами і партнерами забезпечити низьковуглецевий розвиток галузі центрів обробки даних.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei отримала чотири важливі нагороди в галузі центрів обробки даних на DCS Awards 2023

Опубліковано


Останні новини IT: