Платіжна платформа Payoneer почала випускати власні картки

Платіжна платформа Payoneer почала випускати власні картки

На початку вересня 2020 року платіжна платформа Payoneer почала самостійно випускати картки Payoneer Prepaid Mastercard® cards. Перехід на нового емітента був абсолютно непомітним для користувачів та не торкнувся роботи систем.

Турбуючись про додаткову безпеку коштів своїх клієнтів, Payoneer, як і обіцяв, почав випускати власні карти Prepaid Mastercard®. Клієнти Payoneer можуть і надалі користуватись вже існуючими картками, знаючи, що їх кошти зберігаються у Payoneer Europe.

У серпні платформа працювала над розширенням інфраструктури та переводом усіх коштів користувачів на захищені рахунки Payoneer Europe Limited. Ці рахунки призначені для зберігання коштів клієнтів, вони забезпечують збереження коштів та більш високий рівень контролю над ними. За цей короткий термін платіжна платформа Payoneer, мобілізувавши ресурси, запровадила такі важливі комплексні зміни, які позитивно вплинуть на клієнтський досвід.

Відтепер передплачені карти випускає ліцензований емітент Payoneer Europe Limited, авторизований Центральним Банком Ірландії, як організація, що займається електронними грошима. Безпеку коштів гарантує ірландське представництво банку Barclays у м. Дублін.

«Це важливий крок для забезпечення безпеки коштів наших клієнтів, які користуються платіжними картками. Тепер усі їх кошти зберігатимуться на захищених рахунках, якими керує Payoneer Europe Limited, – повядомляє Джеймс Аллум, Віце-президент європейського регіону, – Ці спеціальні захищені банківські рахунки використовуються тільки для збереження грошей клієнтів та повністю відокремлені від власних рахунків Payoneer».

Перехід на нового емітента був плавним та не потребував жодних дій зі сторони клієнтів Payoneer. Усі кошти користувачів, історія операцій у платіжній платформі перенесені до Payoneer Europe Limited, функціонал платформи залишався доступним навіть на період внесення змін.

Відеозвернення СОО Payoneer Керен Леві та більше інформації – за посиланням:
https://blog.payoneer.com/news/payoneer-is-now-a-card-issuer/

Це цікаво:   «Новорічні дива» чекають на користувачів My Vodafone

Новини IT » Прес-релізи » Платіжна платформа Payoneer почала випускати власні картки

Опубліковано


Останні новини IT: