Бренд Xiaomi увійшов до трійки світових лідерів і обійшов Apple

Бренд Xiaomi увійшов до трійки світових лідерів і обійшов Apple

За даними аналітичної компанії Canalys, у 2-му кварталі 2020 року найбільш затребуваним брендом смартфонів в Україні став Xiaomi з часткою ринку 37%. Показник приросту склав 48%. Офіційним представником і дистриб’ютором бренду в Україні є група компаній АЛЛО. Таким чином, група компаній АЛЛО — найбільший вендор смартфонів в Україні за підсумками другого кварталу.

У світовій кон’юнктурі Xiaomi також є одним із визнаних лідерів. За даними дослідницької компанії Canalys, у 3-му кварталі 2020 року китайський бренд посів третє місце в глобальному рейтингу, обігнавши Apple за кількістю проданих смартфонів. 

Експерти дослідницької компанії Counterpoint Research відзначають, що високий рівень продажів був досягнутий не тільки в Китаї, але і на глобальних ринках. Популярність Xiaomi зростає в тому числі і в Європі, де компанія поступово займає позицію найуспішнішого китайського бренду смартфонів.

«Ми раді, що наш партнер, успішний міжнародний бренд Xiaomi, займає провідні позиції і в Україні, і в Європі, і в багатьох інших країнах світу. Наше партнерство з Xiaomi виявилося дуже вдалим і знайшло величезний відгук у наших клієнтів. Показники продажів говорять самі за себе. Співпраця Xiaomi і АЛЛО приклад того, як партнерство двох лідерів призводить до ще більшого процвітання кожного з них», — говорить голова Ради директорів ТОВ «АЛЛО» Дмитро Деревицький.

Це цікаво:   Компанія «Хуавей Україна» вручила дипломи студентам, які пройшли навчання за програмою дуальної освіти

Новини IT » Прес-релізи » Бренд Xiaomi увійшов до трійки світових лідерів і обійшов Apple

Опубліковано


Останні новини IT: