LG оголосила фінансові результати другого кварталу 2021 року

LG оголосила фінансові результати другого кварталу 2021 року

Найвищі квартальні продажі в історії компанії

Компанія LG Electronics Inc. (LG) оголосила про найвищу квартальну виручку за свою історію – завдяки збільшенню своєї частки ринку побутової техніки та електроніки преміум-класу за межами Південної Кореї. Консолідована виручка від продажів по всьому світу в розмірі 17,11 трильйона вон (15,26 мільярда доларів США) виросла на 48,4% в порівнянні з другим кварталом минулого року. А операційний прибуток за другий квартал 2021 року зросла на 65,5% – до 1,11 трильйона вон (992,08 мільйона доларів США). Результати компанії LG Mobile Communications, яка офіційно завершить свою діяльність в кінці липня, вважаються припиненими операціями і більше не будуть враховуватися в квартальних звітах про прибутки і збитки.

Компанія LG Home Appliance & Air Solution повідомила про виручку в другому кварталі в розмірі 6,81 трильйона вон (6,08 мільярда доларів США), що на 32,1% більше, ніж у другому кварталі минулого року. Операційний прибуток збільшився на 6,8% в порівнянні з другим кварталом минулого року до 653,60 мільярда вон (582,75 мільйона доларів США), в основному за рахунок збільшення обсягу продажів на ринках за межами Південної Кореї і поліпшеного керування ресурсами. Однак передбачається, що витрати виростуть на тлі зростаючого дефіциту сировини в період повернення світу в звичайний режим після пандемії. Очікується, що конкурентоспроможність продукції і операційна ефективність допоможуть LG зберегти прибутковість і зростання продажів побутової техніки на ключових ринках.

Компанія LG Home Entertainment в другому кварталі збільшила виручку до 4,04 трильйона вон (3,60 мільярда доларів США), що на 79,1% більше, ніж за той же період минулого року. Операційний прибуток збільшився до 333,50 мільярда вон (297,35 мільйона доларів США), збільшившись на 216,4% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року завдяки зростаючій популярності OLED-телевізорів преміум-класу і відновленню світового ринку телевізорів, на який в минулому році негативно вплинуло закриття роздрібних магазинів. Оскільки ціни на телевізійні панелі продовжують рости, стратегія LG Home Entertainment буде зосереджена на розширенні сегмента преміум-телевізорів і гнучкому керуванні інвентаризацією.

Це цікаво:   LG збільшує свою присутність в Європі завдяки виставці кухонних рішень на MDW 2024

Компанія LG Vehicle component Solutions в другому кварталі продажів досягла прибутку в 1,88 трильйона вон (1,68 мільярда доларів США), що на 106,5% більше, ніж за такий же період в 2020 році в результаті відновлення автомобільного сектора і збільшення попиту на частини електромобілів (xEV). Компанія зазнала операційні збитки у розмірі 103,20 мільярда вон (92,01 мільйона доларів США) через стрімке зростання цін на автомобільні напівпровідники. LG прагне максимально використовувати свій досвід в області розробки передових компонентів для електромобілів, і раніше анонсувала угоду про спільне підприємство LG з Magna International, а вже на цьому тижні нова компанія LG Magna e-Powertrain офіційно розпочала свою діяльність.

Компанія LG Business Solutions зафіксувала виручку в другому кварталі в розмірі 1,69 трильйона вон (1,50 мільярда доларів США), що на 28,9% більше, ніж рік тому. Результатів вдалося домогтися в основному завдяки тому, що зберігся високий попит на персональні комп’ютери, монітори і поступовому відновленню систем цифрових табло і готельних телевізорів. Однак операційний прибуток знизився до 61,70 мільярда вон (55,01 мільйона доларів США) через більш високу вартість ключових компонентів, таких як РК-панелі і сонячні пластини. Плани по зростанню прибутку в другому півріччі залежать від продовження відновлення ринку B2B, а також від стабілізації ситуації з поставками основних компонентів і активного зниження витрат.

Роз’яснення до обмінних курсів за другий квартал 2021 року

Неаудовані квартальні результати LG Electronics засновані на МСФЗ (Міжнародних стандартах фінансової звітності) за тримісячний період, який закінчився 30 червня 2021 року. Суми в корейських вонах (KRW) перераховані в долари США (USD) за середнім курсом тримісячного періоду відповідного кварталу – 1 121,58 геть за долар США.

Це цікаво:   Vodafone спростив доступ до мережі NB-IoT у Києві

Новини IT » Прес-релізи » LG оголосила фінансові результати другого кварталу 2021 року

Опубліковано


Останні новини IT: