Ще один додаток від Bolt в AppGallery: для водіїв, які хочуть стати частиною екосистеми

Ще один додаток від Bolt в AppGallery: для водіїв, які хочуть стати частиною екосистеми

Додаток Bolt Driver, який відтепер доступний користувачам телефонів Huawei в усьому світі, дає можливість власникам автомобілів долучитися до команди водіїв компанії, що зростає, та збільшує можливості заробітку. 

Bolt скористався розмаїттям опцій, доступних завдяки платформі Huawei Mobile Services (HMS), щоб забезпечити Bolt Driver  усі надважливі функції. Зокрема, одна з них — Map Kit — надає користувачам доступ до деталізованих картографічних сервісів, з якими легко взаємодіяти та які зручно персоналізувати під водія. 

(Для навігації використовуються карти Huawei Petal Maps)

Bolt, який був одним із перших великих брендів, що приєдналися до AppGallery, користується популярністю у Європі та за її межами. Сервіс відомий завдяки доступним, надійним, безпечним та оперативним послугам. 

Виокремлення спеціального додатка для водіїв Bolt Driver — ознака потужного розширення сервісу. Він не просто допоможе водіям отримати хорошу роботу. Bolt виявляє повагу до своїх партнерів, прагне інтегрувати в свої додатки функції безпеки, спеціально розроблені для захисту водіїв, а також контролювати якість послуг, отримуючи постійний зворотний зв’язок від клієнтів.

«Наразі вже 2,5 мільйона водіїв співпрацюють із Bolt, і ми прагнемо значно збільшити цю цифру, — говорить Михайло Кудла, старший керівник з розвитку компанії Bolt. — Із нашого багатого досвіду роботи на платформі AppGallery ми знаємо, що можемо охопити величезну міжнародну аудиторію. Ми хочемо скористатися цим, а додаток Bolt Driver стане ключем до нових партнерських відносин із водіями, що тільки розвиватимуться у майбутньому».

Розміщення додатка Bolt в AppGallery дало можливість розширити клієнтську базу за рахунок взаємодії із величезною кількістю користувачів смартфонів Huawei. Наразі AppGallery — третій за величиною магазин мобільних додатків у світі з 550 мільйонами активних користувачів на місяць (MAU) та річним приростом у 61,5%, що становить понад 42 мільйони користувачів (джерело: дані Huawei за 1-й квартал 2021 року).

Це цікаво:   Vodafone Україна та Благодійний фонд «Центр соціальних проектів майбутнього» запустили короткий номер 88099 для збору благодійних внесків на забезпечення медичним обладнанням військових госпіталів

«Наше партнерство з Bolt є надзвичайно плідним, — говорить Дерек Ю (Derek Yu), президент Huawei Consumer Business Group у країнах Центральної, Східної та Північної Європи, а також у Канаді. — Ми раді, що компанія представила на нашій платформі не один, а серію надзвичайно популярних додатків. Bolt Driver — чудовий приклад того, як технології дозволяють людям отримувати додатковий прибуток та гнучко підлаштовувати роботу під свій стиль життя. Саме такі інструменти від наших партнерів ми вітаємо в AppGallery».

Наразі Huawei спільно з Bolt проводить рекламну акцію Huawei Browser та ШІ. Користувачі браузера побачать банер, який пропонує їм відповісти на запитання та гарантовано отримати ваучер на поїздку з Bolt. Кампанія триватиме до 30 вересня на території Польщі, Хорватії, Чехії, України та Румунії.

Підтримка сервісів Bolt відображає прагнення Huawei допомагати брендам і розробникам спільно зростати та досягати успіху в бізнесі за допомогою AppGallery. 

Bolt Driver  уже доступний для завантаження в AppGallery.


Новини IT » Прес-релізи » Ще один додаток від Bolt в AppGallery: для водіїв, які хочуть стати частиною екосистеми

Опубліковано


Останні новини IT: