Заява Huawei щодо публікацій про те, що Литва рекомендує не купувати китайські смартфони й викинути вже наявні

Заява Huawei щодо публікацій про те, що Литва рекомендує не купувати китайські смартфони й викинути вже наявні

ЗМІ поширюють новину про те, що Литва рекомендує не купувати китайські смартфони й викинути вже наявні, посилаючись на публікацію Reuters від 22 вересня 2021 року.

Поспішаємо роз’яснити ситуацію та надати офіційний коментар:

Huawei завжди дотримувалася етичних принципів, законів і нормативів країн та регіонів, в яких веде бізнес. Кібербезпека та приватність інформації є пріоритетами діяльності компанії. Huawei має значні досягнення у сфері захисту даних у понад 170 країнах і регіонах, надаючи послуги понад 3 млрд користувачів.

Huawei не використовує й не обробляє дані за межами пристроїв. Компанія веде прозору політику щодо даних від клієнтів. Їхня кількість зводиться до мінімуму і вони використовуються лише для поліпшення користувацького досвіду й персоналізації пристроїв.

Так само як і інші магазини додатків, AppGallery у смартфонах Huawei збирає та обробляє лише необхідні дані. Це дає змогу користувачам виконувати пошук, встановлювати і керувати сторонніми додаткам.

Пошуковик Petal Search і магазин додатків AppGallery сертифіковані відповідно до європейських стандартів конфіденційності за GDPR. Huawei запевняє, що усі ці програми і додатки знаходяться у відкритому доступі, тому користувачі можуть завантажувати їх. Huawei перевіряє їхню надійність, аби гарантувати користувачам безпечне завантаження і функціонування на HMS-пристроях.

Ми поважаємо закони кожної країни та регіону, де ведемо діяльність. Тож дбаємо про наших клієнтів, партнерів та усіх людей, котрі користуються нашими технологіями та на яких вони мають вплив. Ми приділяємо особливу увагу обробці даних.

Це цікаво:    «Хуавей Україна» підтримує українських студентів у межах MWC та European Talent Summit 2024

Новини IT » Прес-релізи » Заява Huawei щодо публікацій про те, що Литва рекомендує не купувати китайські смартфони й викинути вже наявні

Опубліковано


Останні новини IT: