Компанія LG та відомий український дизайнер Андре Тан виступають за дбайливий догляд за речами та усвідомлену моду

Компанія LG та відомий український дизайнер Андре Тан виступають за дбайливий догляд за речами та усвідомлену моду

Компанія LG та український дизайнер одягу Андре Тан демонструють інноваційні можливості сушильної машини та системи LG Styler, спонукаючи до Sustainable fashion завдяки турботливому догляду за гардеробом

Речі з нашого гардеробу можуть служити багато років, якщо за ними правильно доглядати. Інноваційні технології сушильної машини та системи LG Styler допоможуть зробити це без зайвих зусиль.

Парова система LG Styler – завжди доглянутий гардероб

Освіжити одяг – не означає віддати до хімчистки. З інноваційною паровою системою LG Styler привести речі до ладу вдома можна всього за 39 хвилин. Унікальна техніка усуває неприємні запахи, дезінфікує, розгладжує та сушить, зберігаючи вигляд навіть делікатних речей з шовку, вовни або шкіри. 

Система LG Styler дозволяє освіжити декілька речей одночасно. Розмістіть на вішалках сорочку та плаття, закріпіть брюки під прес – і ошатне вбрання для двох буде готове для виходу ще до закінчення сніданку.

Багатофункціональний догляд за гардеробом забезпечує функція TrueSteam™, яка дбайливо діє на речі за допомогою пари. Глибоко проникаючи в структуру тканини, вона розпрямлює волокна, розгладжує легкі заломи на одязі та позбавляє від в’їдливих запахів. Додатковий ефект створює функція коливання вішалок з частотою до 180 разів на хвилину, яка буквально «струшує» сліди носіння.

Унікальна технологія TrueSteam™ – це надійний захист від вірусів, бактерій та побутових алергенів. Обробка парою знищує до 99,9% небезпечних мікроорганізмів і береже здоров’я власників. Незамінна функція в сучасних умовах!

Завдяки функції делікатної сушки LG Styler дозволяє сушити речі, які потребують особливого догляду. Кашеміровий светр, вовняне пальто або фетровий капелюх після дощу висохнуть до 20 разів швидше, ніж у природних умовах, при цьому збережуть привабливий вигляд без деформацій.

Це цікаво:   Vodafone резервуватиме номери усіх абонентів протягом двох років

Розумна техніка має розумне керування. За допомогою функції LG ThinQ можна задавати параметри і керувати системою LG Styler зі смартфону. Приємно повертатися додому, де для тебе вже приготовано свіже вбрання до вечірки.

Сушильна машина DUAL Inverter Heat Pump™: новий підхід до сушіння речей

Сучасний базовий догляд за речами неможливо уявити без якісного сушіння речей. Сушильна машина з тепловим насосом від LG забезпечує турботливе сушіння при низьких температурах, надовго зберігаючи привабливий вигляд гардеробу.

З сушильною машиною LG улюблені речі залишатимуться як нові. Два сенсори контролю самостійно визначають вологість кожного елементу одежі, щоб оптимізувати час сушіння. Використовуйте режим дбайливого сушіння з температурою до 50–60 °С або розмістіть речі на решітці, щоб запобігти усадки кашеміру чи вовни.

Сушильні машини LG – це завжди економія часу та електроенергії. Двороторний інверторний компресор забезпечує енергоефективність класу А+++, а функція Eco Hybrid™ дозволяє скоротити витрати електроенергії до 23% або пришвидшити час сушіння до 16%. 

LG DUAL Inverter завжди готова до роботи завдяки системі самоочищення конденсатора. Вам не доведеться приділяти увагу догляду за технікою: система сама промиває конденсатор до трьох разів за цикл, підтримуючи роботу сушильної машини. 

Комплексний догляд включає турботу про здоров’я. Технологія Allergy Care знищує до 99,9% пилових кліщів, знижуючи ризик алергії та респіраторних захворювань. 

Домашня техніка стала ще розумнішою. Вам не доведеться щоразу підбирати режим сушіння: сушильна машина отримує по Wi-Fi інформацію від пральної машини LG й самостійно встановлює відповідні параметри. Керуйте технікою дистанційно за допомогою LG ThinQ™ та довіряйте догляд за одягом розумним технологіям.

«Sustainable fashion (усвідомлена мода) – це вибір сучасного покоління, яке турбується про своє майбутнє, говорить відомий український дизайнер Андре Тан. – Надмірне споживання та постійний кругообіг неякісних речей є одним із найбільших чинників забруднення довкілля. Обираючи для себе філософію «відповідальної моди», бренди одягу використовують веганські та перероблені матеріали, а споживачі можуть зробити свій внесок тим, що мінімізують купівлю «одноразових» дешевих речей та збільшать термін служби свого гардеробу дбайливим доглядом. Я радий підтримати LG – бренд, який не тільки полегшує процес догляду за речами, але й тим самим робить внесок в чистоту довкілля». 


Новини IT » Прес-релізи » Компанія LG та відомий український дизайнер Андре Тан виступають за дбайливий догляд за речами та усвідомлену моду

Опубліковано


Останні новини IT: