Ідеальна пара до 14 лютого: обирайте навушники із серії Huawei FreeBuds

Ідеальна пара до 14 лютого: обирайте навушники із серії Huawei FreeBuds

Компанія Huawei пропонує знайти свою ідеальну пару навушників до 14 лютого. Вдома чи у подорожі, у класичному чи трендовому вбранні, вакуумні чи відкритого типу — оберіть музичного компаньйона із серії Huawei FreeBuds відповідно до ваших уподобань. Наприклад, FreeBuds Lipstick не лише відтворюють якісне звучання, а й гарантують «вау-ефект» від дизайну, а компактні FreeBuds 4i дозволяють відтворювати аудіо до 10 годин на одному заряді!

Що вирізняє всі моделі серії? Тривалий час автономної роботи, мінімалізм та елегантність, а також провідна система шумоприглушення. Це дозволяє насолоджуватися чітким звуком годинами поспіль. Нижче ви знайдете декілька порад щодо того, як підібрати ідеальну пару навушників саме для себе.

FreeBuds Lipstick: вишуканий дизайн футляру у вигляді губної помади

У цій версії навушників елегантний дизайн поєднується з аудіо високої роздільної здатності. Завдяки динаміку 14,3 мм із LCP-діафрагмою та діапазону частот до 40 кГц користувачі отримують відмінне звучання. Пристрій має унікальний, схожий на губну помаду кейс, виготовлений із високоякісної неіржавної сталі з глянцевим покриттям. Усередині ви знайдете елегантні надлегкі навушники вагою 4,1 г кожен, у яскраво-червоному кольорі, які гарантують комфорт під час носіння та якісне звучання улюблених треків.

FreeBuds Pro: шумоприглушення, розроблене для абсолютного занурення у музику

Флагманські Huawei FreeBuds Pro оснащені технологією гібридного шумоприглушення, яка зменшує фонові шуми до 40 дБ та підвищує якість передавання голосу завдяки системі з трьох мікрофонів. 

Пристрій інтелектуально «зчитує» навколишні умови й оптимізує рівень шумоприглушення для забезпечення якнайкращого аудіодосвіду у транспорті, на робочому місці чи на вулиці завдяки звичайному, мінімальному, голосовому та ультрарежиму звучання. До того ж дизайн порадує навіть найбільших естетів. Ви можете обрати глянцеву колірну варіацію Silver Frost із легким металічним блиском, стриману Ceramic White для доповнення вишуканого образу та класичну Carbon Black, яка пасуватиме до всіх випадків життя.

FreeBuds 4 — комфорт у поєднанні з якісним звучанням

Це цікаво:   П’ятий рік поспіль компанія Huawei сертифікована як найкращий роботодавець у Європі

Навушники відкритого типу Huawei FreeBuds 4 адаптуються до вух будь-якої форми завдяки технології Adaptive Ear Matching (AEM) та конструкції open-fit, яка вирівнює повітряний тиск у порожнині вуха для відмінного звуку. Висока роздільна здатність Huawei FreeBuds 4 — провідна характеристика 14,3-міліметрового динаміка з LCP-діафрагмою, яка підкреслює звучання як високих частот, так і басів.

Вирізняє навушники й функція інтелектуального підключення. Вона дозволяє з’єднувати FreeBuds 4 одночасно з двома пристроями для непомітного перемикання під час прослуховування музики. До свята закоханих модель доступна за зниженою ціною 3 799 грн замість 4 499 грн. Пропозиція діє до 20 лютого.

FreeBuds 4i — навушники із функцією шумоприглушення та надтривалим часом автономної роботи за доступною ціною

Час автономної роботи — пріоритетна характеристика для користувачів бездротових навушників (TWS). Huawei FreeBuds 4i поєднують унікальну будову з низьким рівнем енергоспоживання. Усередині компактного корпусу навушників знаходиться акумулятор великої ємності із високою щільністю енергії. Це гарантує тривалий час автономної роботи за різних сценаріїв, наприклад, під час поїздки на роботу чи просто неба, та підтримує до 10 годин безперервного відтворення музики. А технологія швидкого заряджання дозволяє насолоджуватися музикою протягом 4 годин уже після 10 хвилин зарядки. 

Huawei FreeBuds 4i також вражають якістю звучання завдяки чутливій діафрагмі з полімерного композиту та 10-міліметровому динаміку. Долучайтеся до спільноти прихильників музики нон-стоп та обирайте свої FreeBuds 4i за спеціальною ціною 1 999 грн замість 2 199 грн. Пропозиція діє до 20 лютого.

Підключайте навушники серії Huawei FreeBuds до будь-якого пристрою на базі iOS та Android

Чи знали ви, що навушники Huawei FreeBuds можна підключити до будь-якого смартфона на базі iOS чи Android через Bluetooth? Якщо вас цікавить більш персоналізований досвід, спробуйте спеціальний застосунок AI Life. Для користувачів Android додаток доступний до завантаження у декілька способів: у Huawei AppGallery, браузері вашого смартфона або безпосередньо через сканування QR-коду на коробці. Прихильники iOS також можуть користуватися основними функціями Huawei FreeBuds, доступними після підключення навушників до смартфона.

Це цікаво:   Vodafone отримав нагороду від Ookla  за найшвидший мобільний інтернет в Україні

Про компанію

Корпорація Huawei — світовий лідер у галузі інформаційно-комунікаційних технологій, постачальник смартфонів № 3 згідно з даними IDC за 2020 рік. Продукція компанії представлена в понад 170 країнах. Співробітниками з досліджень і розробок Huawei створено більше 70 000 продуктів і рішень. У компанії 16 дослідницьких центрів по всьому світу.

Huawei посідає 45-е місце в рейтингу найдорожчих брендів світу 2020 року за версією BrandZ і 74-е місце в рейтингу найкращих світових брендів (Top 100 Interbrand 2019 Best Global Brands). Також компанія посідає 10-у позицію в рейтингу найдорожчих брендів за 2020 рік за версією Brand Finance. За версією Forbes Huawei посідає 93-е місце в рейтингу 100 найдорожчих брендів світу 2020 року.

Huawei Consumer BG — підрозділ компанії з виробництва споживчої електроніки: смартфони та планшети, роутери та модеми, носимі пристрої, а також інше обладнання, що поєднує в собі інноваційні технології і стильний дизайн. Компанія — один зі світових лідерів з поставок смартфонів. На українському ринку присутня з 1998 року. Сьогодні більшість операторів як мобільного, так і фіксованого зв’язку України користується і довіряє якості обладнання Huawei. За час присутності компанії на ринку мільйони українців стали власниками пристроїв Huawei. Офіційне сервісне обслуговування проводиться з 2007 року і доступне на всій території країни.

Про AppGallery

AppGallery — платформа компанії Huawei, яка входить у ТОП-3 найпопулярніших глобальних магазинів додатків. Вона охоплює понад 170 країн і аудиторію в понад 540 млн активних користувачів щомісяця. Huawei співпрацює з 4 млн розробників по всьому світу. У 2020 році загальний обсяг завантажень з AppGallery досяг 384,4 млрд разів.

AppGallery також використовує сервіси для ефективної і безпечної роботи мобільних пристроїв. Детальніше про платформу можна дізнатися за посиланням. Більше про Huawei Mobile Services і екосистему Huawei можна дізнатися на спеціалізованому сайті.

Це цікаво:   30 років разом: Vodafone випустить поштову марку до своєї річниці

Актуальні новини Huawei Consumer BG Ukraine доступні в офіційних джерелах:

Website Ukraine: http://consumer.huawei.com/ua/;

Website Global: http://consumer.huawei.com/en/;

Facebook Ukraine: https://www.facebook.com/HuaweimobileUA;

YouTube Ukraine: http://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceUA;

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileukraine/.


Новини IT » Прес-релізи » Ідеальна пара до 14 лютого: обирайте навушники із серії Huawei FreeBuds

Опубліковано


Останні новини IT: