У Празі за підтримки Huawei стартувала літня «Школа жіночого лідерства в епоху цифрових технологій»

У Празі за підтримки Huawei стартувала літня «Школа жіночого лідерства в епоху цифрових технологій»

Після двох видатних випусків «Школи жіночого лідерства в епоху цифрових технологій» (Schools for Female Leadership in the Digital Age), проведених протягом останніх місяців у Лісабоні та Ніцці, Європейська академія лідерства організовує аналогічний літній захід за підтримки Huawei у Празі.

У межах цього івенту незалежне журі обрало 29 учасниць «Школи жіночого лідерства в епоху цифрових технологій» серед понад 2 500 студенток і молодих фахівчинь зі всієї Європи. Поміж них: по одній учасниці з кожної країни-члена ЄС, одна учасниця з країни західнобалканської шістки, а також уперше учасниця з України. Тижнева стипендіальна програма школи включає майстер-класи, командні проєкти, активне навчання і групові активності, тематичні вечері та культурні заходи.

«У цей складний для Європи час як ніколи важливо сприяти розвитку рівності і різноманітності. Huawei розуміє це. Сьогодні ми надаємо 29 молодим жінкам можливість сформувати технологічний світ і прагнемо, щоб їхній приклад надихнув інших у майбутньому. Вони опиняться у числі тих лідерів наступного покоління Європи, які своїми зусиллями змінюють світ. Їхнє основне завдання полягатиме у тому, щоб ніхто не залишився у минулому в епоху розвитку цифрових технологій», — коментує Берта Херреро (Berta Herrero), керівниця відділу з розвитку засад рівності, різноманітності та інклюзії у Huawei EU.

Berta Herrero, Head of Equality, Diversity and Inclusion at Huawei EU
Берта Херреро, керівниця відділу з розвитку засад рівності, різноманітності та інклюзії у Huawei EU

«Жінки, які обіймають керівні посади, все ще не є нормою сьогодення. Рівність дуже пов’язана з інноваціями та демократизацією. І для подальшого заохочення гендерної рівності потрібно продовжувати процес демократизації. Це є передумовою для впровадження технологічних змін у суспільстві», — зазначив Богуміл Картус (Bohumil Kartous), директор Празького інституту інновацій (PII).

Це цікаво:   30 років разом: Vodafone випустить поштову марку до своєї річниці

Bohumil Kartous, Director of the Prague Innovation Institute (PII) speaks at the ELA Summer School for Female Leadership
Богуміл Картус, директор Празького інституту інновацій (PII)

«Силу компаній і країн визначають можливості, які вони надають кожному для розкриття їхнього потенціалу. Жінки складають половину населення світу, отже, щоб забезпечити стійкий економічний прогрес, вони повинні стати рушіями змін. Нашим обов’язком є підтримка жіночих талантів для усунення гендерного розриву у сфері технологій і за її межами. Huawei та особисто я віримо у необхідність цього», — сказав Тоні Джин (Tony Jin), головний представник Huawei в інституціях ЄС.

Tony Jin, Huawei Chief Representative to the European Institutions
Тоні Джин, головний представник Huawei в інституціях ЄС

«У Європі чимало талантів, проте інколи їх недостатньо оцінюють і підтримують. Заходи, які допомагають учасницям створювати нові зв’язки, можуть забезпечити їм конкурентну перевагу, особливо на ранніх стадіях розвитку їхньої кар’єри», — підкреслила Цветеліна Пенкова (Tsvetelina Penkova), членкиня Європейського парламенту.

Tsvetelina Penkova, Member of the European Parliament speaks at the ELA Summer School for Female Leadership
Цветеліна Пенкова, членкиня Європейського парламенту

Протягом тижня учасниці літньої «Школи жіночого лідерства в епоху цифрових технологій» братимуть участь у шестиденній програмі, що включає заняття з розвитку лідерських здібностей, інтерактиви з провідними спікерами з усього ЄС, а також розширені можливості нетворкінгу для майбутніх лідерок.

Про «Школу жіночого лідерства в епоху цифрових технологій» Європейської академії лідерства

Метою Huawei і «Школи лідерства в епоху цифрових технологій» є визнання значного потенціалу жінок та їх активна підтримка. В межах ширшої ініціативи Huawei «Насіння для майбутнього» «Школа жіночого лідерства в епоху цифрових технологій» демонструє постійне зобов’язання компанії щодо сприяння цифровій інклюзії, зокрема усуненню гендерного розриву та створенню світу, в якому жінки не лише беруть активну участь, а й ведуть суспільство у цифрове майбутнє.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов’язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Це цікаво:    «Хуавей Україна» підтримує українських студентів у межах MWC та European Talent Summit 2024

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів. 

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Компанія вкладає значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 197 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі. 

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.


Новини IT » Прес-релізи » У Празі за підтримки Huawei стартувала літня «Школа жіночого лідерства в епоху цифрових технологій»

Опубліковано


Останні новини IT: