В Intetics організували поїздку в “Артек Буковель” для дітей із гарячих точок України

В Intetics організували поїздку в “Артек Буковель” для дітей із гарячих точок України

Продовжуючи реалізовувати протягом багатьох років благодійну діяльність, міжнародна IT компанія Intetics організувала велику групову поїздку у популярний дитячий табір для дітей із гарячих точок України. Для цього в компанії викупили путівки до табору “Артек-Буковель” та влаштували маленьким українцям справжні канікули.

“Ідея допомогти дітям з України лежала на поверхні. Підштовхнула до її реалізації випадково побачена онлайн-реклама табору в Карпатах, – розповідає CEO та президент Intetics Борис Концевой – головний ініціатор поїздки до табору “Артек-Буковель”. – Ми вважаємо за важливе допомагати найменшим членам нашого суспільства. Періодично Intetics перераховує кошти до дитячих благодійних фондів та організацій. На цей раз ми вирішили подарувати дітям справжні канікули”.

Зібрати дитячу групу компанії допомогли представники Міжнародного Благодійного Фонду “Карітас Маріуполь”, команда якого зараз вимушено переїхала до Запоріжжя.

Представниця БФ “Карітас Маріуполь” Раїса поділилася спогадами про збори групи дітей: “Ми допомагаємо цим сім’ям у гуманітарному та соціальному плані. Ми (команда Фонду) самі такі ж постраждалі й переселенці. До нашого фонду звернулася представниця компанії Intetics з проханням допомогти в організації збору дітей з Маріуполя та найближчих населених пунктів. Це сім’ї, які багато пережили у своїх містах, але змогли виїхати та врятуватися. Це і багатодітні родини, і сім’ї, у яких є діти з інвалідністю.

Загалом до групи увійшли 15 хлопчиків та дівчаток віком від 6 до 15 років з Маріуполя, Волновахи та прилеглих містечок та селищ Донецької області.

“Це перший досвід організації подібної акції в Intetics, – розповідають представники компанії. – Нам знадобилося 1,5 місяця, щоби встигнути все підготувати для поїздки. Необхідно було продумати та врахувати кожну деталь. Почали ми з пошуку волонтерів, які допомагали з поширенням інформації про нашу благодійну акцію. Потім нам потрібно було розрахувати та продумати логістику, викупити квитки для дітей та батьків, придбати путівки, замовити трансфер до табору та у зворотному напрямку. Також ми додатково замовляли хостел для дітей та батьків. Та найголовніше ми з командою були на зв’язку 24/7 у спеціально створеному чаті, де батьки могли поставити будь-яке питання або зателефонувати. Купа запитань, хвилювань – все це позаду, але нам вдалося успішно реалізувати цю благодійну акцію.

Ми раді, що в нас вийшло подарувати дітям чудовий відпочинок, а їм відчути унікальні моменти літа”.

Для дітей зміна пролетіла непомітно. Маленькі підопічні команди Intetics встигли зійти на гору Хом’як та пройти піший маршрут на полонину Ретегу, помилуватися Карпатами під час підйому на крісельному витязі, поплавати у басейні та пограти у боулінг, взяти участь у масових іграх та естафетах, а також пройти посвяту в артеківці.

Це цікаво:   Vodafone резервуватиме номери усіх абонентів протягом двох років

Задоволені діти – задоволені й батьки. Своїми враженнями та враженнями своїх доньок ділиться Анастасія з Маріуполя:

Моя колега зателефонувала мені та розповіла про компанію Intetics, яка хоче допомогти дітям із Маріуполя знову повернутися у світ дитинства. Зараз непрості часи в кожній українській родині, дорослим дуже важко себе опанувати, що вже казати про дітей? Малеча знаходиться у постійному стані тривожності. Поїздка до табору це емоційний порятунок для дітей, вони повністю опиняються в іншій реальності: веселій, безтурботній, яскравій. Сумнівів не було жодних, для дітей дуже важливо мати щасливе дитинство. Враження отримали просто чудові. Хотілося запам’ятати кожну хвилину цієї подорожі. Діти на новину, що їх очікує поїздка в найкращий табір України, відреагували дуже позитивно, сприйняли це, як справжню пригоду. Найбільше дітям запам’яталося спілкування з новими друзями,  прогулянки канатною дорогою, спортивні змагання, творчі конкурси, мальовничі краєвиди.”

А ще батьки стверджують, що поїздка була як ніколи актуальна та необхідна їхнім дітям.

“ Наші діти на літніх канікулах завжди їздять відпочивати до табору. Цього року ми не мали такої фінансової можливості, плюс діти пережили стрес, втратили друзів, можливість відпочити була як ніколи потрібна. У дітлахів максимально позитивні враження. Знову ж таки вони порівнюють з іншими таборами, які відвідували раніше, і впевнено заявляють, що це найкращий табір з усіх. Запам’яталися екскурсії, розваги, похід у гори”, — розповідає Світлана, мама 15-річного Владислава та 9-річної  Марії з Маріуполя.

В Intetics впевнені, що ідея з поїздкою до табору вдалася на 100%. Компанія продовжуватиме реалізовувати благодійні акції і надалі.


Новини IT » Прес-релізи » В Intetics організували поїздку в “Артек Буковель” для дітей із гарячих точок України

Опубліковано


Останні новини IT: