Це ж було вже! Lazarev.agency вдруге змагається за «інтернет-Оскар» The Webby Awards

Це ж було вже! Lazarev.agency вдруге змагається за «інтернет-Оскар» The Webby Awards

Дизайн-агенція діджитал-продуктів Lazarev. вже другий рік поспіль здобуває номінацію найвищої інтернет-нагороди The Webby Awards. Цьогоріч компанія змагається за перемогу в категорії «Корпоративні комунікації».  

Голосування вже розпочалося і триватиме до 20 квітня включно. 

Номінантом на премію став клієнтський проєкт Lazarev.agency — вебсайт для Web3 спільноти, Kin Foundation ↗. Він і претендує на перемогу в категорії «Корпоративні комунікації». 

Цей же проєкт отримав Honoree (почесну відзнаку) в категорії “Найкраще використання технології Web3».

▸  Відео-шоукейс проєкту ↗

Цьогорічна номінація на The Webby Awards стала для Lazarev. другою за рахунком. У 2022 агенція вперше була номінована й здобула премію за власний вебсайт↗ у категорії «Професійні послуги та промоушн». 

У цьому році команда також вірить у свій проєкт і в те, що двічі в одну річку все ж увійдеш. Тому агенція готова позмагатися за перемогу й сподівається на підтримку українців.

“Минулого року ми вже довели світові, що українські креативні команди створюють продукти, варті світових нагород. Те, що наша агенція потрапила в шортліст вдруге, дало нам зрозуміти, що команда виросла й наші зусилля дають скажений результат. Зараз ми просимо українців знову підтримати Lazarev. голосом” — Кирило Лазарєв, засновник і CEO Lazarev.agency.

Інший кейс команди NODO Max Wheels , промо-сайт кінообладнання, отримав почесну згадку в категорії «Шопінг та ритейл».

The Webby Awards ↗ — це найпрестижніша щорічна премія у сфері онлайн-проєктів і цифрових медіа. Її проводять з 1996 року, щоб нагороджувати кращі проєкти з усього світу. У спільноті дизайнерів премію ще називають «інтернет-Оскаром».

Цього року на конкурс The Webby Awards надійшло майже 14 000 заявок з понад 70 країн планети.

Це цікаво:   WoMo.ua та «Хуавей Україна» проводять інклюзивний освітній проєкт «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє»

Як проголосувати:

Підтримати Lazarev.agency на The Webby Awards ви можете, виконавши наступні кроки:

→ перейдіть за посиланням на The Webby Awards ;

→ знайдіть Kin Foundation та натисніть “VOTE”;

→ знову натисніть “SIGN UP TO VOTE”;

→ зареєструйтеся через Facebook, Twitter або email (у такому разі не забудьте підтвердити свій голос через лист-підтвердження); 

→ готово, ваш голос враховано!

Довідка про компанію:

Lazarev. — дизайн-агенція діджитал продуктів із фокусом на UI/UX-дизайн. Компанія працює з 2015 року з метою розвивати бізнес та стартапи за допомогою новаторських дизайнерських рішень. Lazarev.agency створює продукти для міжнародних та українських клієнтів. Серед вітчизняних проєктів компанії є офіційний сайт Lviv.travel, внутрішня система Укравтодору, вебсайт UA travel, вебсайт бізнес-школи MIM та інші.

Команда також займається волонтерськими проєктами, серед яких є платформа-шоукейс українських креативних агенцій UkrainianPower ↗ та вебсайт для благодійного фонду Сергія Притули ↗ .

Лише за останній рік роботи команда Lazarev. здобула понад 70 міжнародних нагород, серед яких Webby, Red Dot, CSS Design Awards, FWA, Awwwards та інші. 


Новини IT » Прес-релізи » Це ж було вже! Lazarev.agency вдруге змагається за «інтернет-Оскар» The Webby Awards

Опубліковано


Останні новини IT: