Інтелектуальний фотовольтаїчний інвертор Huawei FusionSolar SUN2000-330KTL отримав нагороду Intersolar Award

Інтелектуальний фотовольтаїчний інвертор Huawei FusionSolar SUN2000-330KTL отримав нагороду Intersolar Award

Завдяки впровадженню простійних інновацій і високоякісних розумних фотовольтаїчних рішень компанія Huawei отримала нагороду Intersolar Award під час виставки Intersolar Europe 2023 за свій інвертор FusionSolar SUN2000-330KTL.

FusionSolar SUN2000-330KTL є найновішим флагманським рішенням Huawei. Воно отримало широке визнання галузі під час дебюту на Intersolar Europe 2023. Це один із найнадійніших високопотужних (330 КВт) стрингових інверторів, доступних на ринку. SUN2000-330KTL має декілька галузевих переваг.

  1. Провідні у галузі потрійні функції захисту від відключення на рівні рядка (SSLD-TECH), інтелектуального визначення рівня роз’єму (SCLD-TECH) та інтелектуальної діагностики ізоляції постійного струму. Рішення може точно визначати такі проблеми, як зворотне підключення роз’єму, зворотний потік струму, короткі замикання тощо, реалізуючи функції самозахисту, зокрема автоматичне відключення протягом мілісекунд.
  2. Авторитетна сертифікація L5 щодо зв’язку по лінії електропередач від CGC. Рішення підтримує максимальну відстань передачі до 1 000 метрів і може підтримувати підмасиви з максимальною потужністю 9 мВт, забезпечуючи стабільний зв’язок.
  3. Провідна у галузі технологія інтелектуального самоочищення (Smart Self-cleaning technology), що значно поліпшує ефективність видалення пилу і скорочує витрати на обслуговування.
  4. Сумісність з усіма основними фотовольтаїчними модулями (166/182/210), що дозволяє «змінювати модуль без зміни інвертора». Це зменшує складність і вартість закупівель, запчастин та обслуговування.
FusionSolar SUN2000-330KTL

Intersolar Europe — одна з найбільших у світі галузевих виставок у сфері інтелектуальної фотовольтаїчної енергії. Подія здобула міжнародне визнання завдяки своєму впливу й авторитетним нагородам, що відзначають інновації, які сприяють розвитку галузі.

FusionSolar прагне втілити у життя своє бачення «максимально використовувати кожен промінь» завдяки постійним дослідженням і розвитку, інноваційній інтеграції цифрових технологій, силовій електроніці, технологіям енергозберігання та просуванню інтелектуальної фотоелектричної системи як основного джерела енергії. Це зобов’язання дозволяє широко впроваджувати зелену енергетику, що надає переваги як домогосподарствам, так і різним галузям.

Це цікаво:   Послуга «Підозрілий номер» позбавить від небажаних дзвінків та SMS

Новини IT » Прес-релізи » Інтелектуальний фотовольтаїчний інвертор Huawei FusionSolar SUN2000-330KTL отримав нагороду Intersolar Award

Опубліковано


Останні новини IT: