Huawei анонсувала інноваційні практики Intelligent Core, які прискорюють досягнення успіху в комерційному застосуванні 5G

Huawei анонсувала інноваційні практики Intelligent Core, які прискорюють досягнення успіху в комерційному застосуванні 5G

Під час міжнародної виставки-конгресу мобільних технологій MWC Shanghai–2023 Huawei провела конференцію Product&Solution Innovation Launch. На ній компанія поділилася інноваційними практиками IntelligentCore, прагнучи надати операторам рекомендації щодо створення інтелектуальних, спрощених і гнучких мереж, стимулювання інновацій у сфері послуг, забезпечення монетизації користувацького досвіду та прискорення досягнення успіху в 5G-бізнесі.

George Gao speaks
Джордж Гао розповідає про практики Huawei IntelligentCore 

Джордж Гао (George Gao), президент Huawei Cloud Core Network Product Line, зазначив: «Оператори перемкнули свою увагу з будівництва мереж 5G на їхню експлуатацію. Однак наразі вони стикаються з проблемами, пов’язаними із недостатньою гнучкістю мереж, забезпеченням гомогенного користувацького досвіду, застарілими додатками. Щоб допомогти впоратися з цими викликами, Huawei не тільки креативно впровадила інтелектуальні функції у базові мережі. Спільно з операторами вона запровадила низку інноваційних практик, які розширили можливості багатьох аспектів базових мереж, від голосових і відеосервісів до диференціації досвіду й інтелектуальних експлуатації та технічного обслуговування. При цьому Huawei також допомогла операторам ефективно поліпшити користувацький досвід і підвищити монетизацію послуг».

Практики IntelligentCore дозволили модернізувати базові мережі 5G за чотирма аспектами.

Від операцій лише з голосом до операцій із контентом. Huawei використовує інтелектуальний медіарушій для розширення можливостей рішення New Calling. Рушій використовує мультимедійну підключену архітектуру й інтегрує інтелектуальну модель New Calling, а також алгоритми обробки графіки та відео, щоб реалізувати власний мережевий інтелект для поглибленої обробки мультимедіа. Завдяки цьому Huawei допомогла China Mobile розробити низку послуг New Calling, що забезпечують на 20-30% більшу продуктивність, ніж у середньому по галузі, і знижують рівень артефактів і зависань кадрів до менше ніж 0,5%. Однією з основних переваг є те, що користувачі можуть отримувати багатший, насиченіший контент під час дзвінка та насолоджуватися якісним спілкуванням.

Це цікаво:   Перейти з передплати на контракт можна за кілька хвилин у My Vodafone

Від гомогенного 2D до виразного 3D. Завдяки інтелектуальному механізму перетворення 2D на 3D рішення Huawei Vivision значно знижує витрати на створення 3D-відео. Компанія Zhejiang Mobile першою впровадила це рішення та успішно використала його для автоматичного перетворення більше ста 2D-фільмів у 3D, що дозволяє користувачам насолоджуватися відео з ефектом присутності на різних типах пристроїв. Це допомогло Zhejiang Mobile збільшити базу користувачів і середній дохід на абонента.

Від монетизації трафіку до монетизації досвіду. Завдяки інтелектуальним мережевим каналам рішення Huawei ITE реалізує інтелектуальну поінформованість про послуги, інтелектуальний аналіз користувацького досвіду й інтелектуальне прискорення планування, щоб допомогти операторам надавати та монетизувати диференційований користувацький досвід. Це рішення було випробуване компанією Zhejiang Mobile, і результати показали, що воно не тільки подвоює пропускну спроможність трансляцій наживо, а й знижує затримку на 25-45%.

Від пасивного реагування до передбачливого запобігання. Рішення Huawei Core Network ADN представляє передові технології, такі як цифровий двійник, інтелектуальне навчання моделей, інтелектуальне моделювання перенапруги й оптимізація параметрів інтелектуального управління потоком, щоб виявляти мережеві ризики до того, як вони виникнуть. Завдяки цим технологіям рішення Huawei з моделювання та оцінки аварійного відновлення дозволило провести понад 10 навчань з аварійного відновлення у різних центрах обслуговування для мільйонів абонентів China Mobile.

Це лише деякі з перших переваг, які інтелектуальні базові мережі надаватимуть операторам і користувачам. Huawei продовжуватиме працювати з галузевими партнерами, щоб зробити мережі інтелектуальнішими, а інтелект — більш орієнтованим на мережу. Давайте разом побудуємо інтелектуальну, орієнтовану на майбутнє базову мережу, прискоримо зростання 5G, стимулюємо інновації у сфері послуг, максимізуємо цінність 5G для галузі та досягнемо більшого успіху в 5G-бізнесі.

Це цікаво:   Україна отримала нових фахівців з data science від школи Vodafone Big Data Lab

Міжнародна виставка-конгрес мобільних технологій MWC Shanghai – 2023 проходила з 28 до 30 червня в Шанхаї. Разом із міжнародними операторами, професіоналами галузі та лідерами громадської думки ми заглибилися в такі теми, як прискорення процвітання 5G, просування до ери 5.5G та інтелектуальна цифрова трансформація. 5.5G створює нову цінність для бізнесу в таких сферах, як комунікація між людьми, інтернет речей (IoT) та інтернет транспортних засобів (IoV), підтримуючи безліч галузей на шляху їхнього просування до інтелектуального світу. Для отримання додаткової інформації відвідайте https://carrier.huawei.com/en/events/mwcs2023.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei анонсувала інноваційні практики Intelligent Core, які прискорюють досягнення успіху в комерційному застосуванні 5G

Опубліковано


Останні новини IT: