«Хуавей Україна» представила нові рішення Fusion Solar на виставці Green Expo 2024

«Хуавей Україна» представила нові рішення Fusion Solar на виставці Green Expo 2024

«Хуавей Україна» разом із Photomate взяли участь у виставці-форумі розподіленої генерації Green Expo 2024, яка відбувалася 23-24 травня 2024 року у Київському виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Компанії виступили генеральними партнерами заходу та представили нові модифікації фотовольтаїчних рішень Huawei FusionSolar для домогосподарств і бізнесу, що підвищують безпеку, ефективність генерації електроенергії та забезпечують автономність під час аварійних відключень. Учасники події обговорили тренди галузі альтернативної енергетики та обмінялися ідеями, спрямованими на збереження і розвиток зеленого та інтелектуального майбутнього.

«Для України шлях до енергетичної незалежності та сталості є особливо важливим. Розвиток відновлювальних джерел енергії — це не лише стратегічна необхідність, а й можливість для окремих людей, бізнесу та всієї країни взяти під контроль своє енергетичне майбутнє. «Хуавей Україна» робить усе можливе для впровадження найсучасніших технологій на українському ринку. Демонструючи останні досягнення у галузі відновлювальної енергетики та сприяючи налагодженню зав’язків, подібні виставки дають змогу бізнесу вивчати нові можливості, громадянам — дізнаватися про сталі практики, а політикам — формувати стійкішу енергетичну інфраструктуру», — прокоментував Тоні Цао, генеральний директор «Хуавей Україна».

Під час заходу «Хуавей Україна» презентувала сучасні  рішення з енергозбереження для домогосподарств, зокрема розумні однофазні інвертори SUN2000-8K-LC0 та SUN2000-10K-LC0 потужністю 8 кВт та 10 кВт, більш потужні порівняно з попередньою версією на 2-6 кВт, друге покоління розумної установки зберігання енергії LUNA2000-7/14/21-S1, яка має модульну конструкцію, містить літій-залізофосфатні елементи, може встановлюватися просто неба та підтримує паралельне встановлення до 4 одиниць – сумарно до 82.8 кВт-год.; щит резервного живлення SmartGuard-63A-S0, який забезпечує безшовне перемикання (<20 мс) до резервного живлення під час відключень, моніторинг, енергетичний менеджмент та керування експортом; Розумний зарядний пристрій для електромобілів – SCharger-7KS-S0 та SCharger-22KT-S0, який здатен збільшити рівень власного споживання від сонячної електростанції та повноцінно керується через систему моніторингу. Для бізнесу компанія представила комерційну лінійку установок зберігання енергії Smart String ESS LUNA2000 з чотирма модифікаціями ємності, усі з яких включають  інтелектуальний контролер стійки та інтелектуальну систему керування живленням.

Це цікаво:   «Насіння для майбутнього»: підсумки освітньої програми від Huawei в Україні

«Сьогодні вперше в Україні ми презентуємо нову систему для дому Fusion Solar Home, яка складається з багатьох елементів. Інноваційна технологія Huawei дозволяє направляти потоки енергії з сонячної станції або акумулятора на конкретні потреби, а у випадку відключень — розтягнути тривалість енергопостачання, вимикаючи непотрібні навантаження. Наразі жоден інший виробник не в змозі надати таке комплексне рішення. Окрім того, для бізнесу ми пропонуємо систему зберігання енергії потужністю 100 кВт і ємністю майже 200 кВт-год. Дана технологія дозволяє зменшувати залежність від електромережі, заощаджувати гроші, а також накопичувати надлишки енергії від сонячної електростанції, що допоможе покрити її споживання у разі блекауту», — поділився Олександр Іващенко, керівник відділу технічних рішень компанії Photomate.

Фахівці «Хуавей Україна» та  Photomate взяли участь у низці панельних дискусій Green Expo 2024, зокрема щодо енергонезалежності та зменшення витрат підприємств та домоволодінь, а також перспектив ринку альтернативної енергетики в Україні.


Новини IT » Прес-релізи » «Хуавей Україна» представила нові рішення Fusion Solar на виставці Green Expo 2024

Опубліковано


Останні новини IT: