Український Headway став застосунком дня у США

Український Headway став застосунком дня у США

Освітній застосунок Headway потрапив на головний екран App Store у США як App of the Day чотири рази поспіль. Логотип та назва українського додатка були першими, що бачили американці в App Store 19, 24, 31 січня та 30 березня.

Чому це важливо?

У кожної країни свій App Store з власним рейтингом застосунків та ігор. App of the Day — виділяє один застосунок серед усіх, що представлені в App Store певної країни. У сторі США більше мільйона додатків, які прагнуть потрапити на головний екран та стати застосунком дня. Тому отримати такий статус достатньо складно.

Apple враховує багато різних факторів, коли приймає рішення про фічерінг. Основні — кількість завантажень, користь для користувача та його досвід, масштаб локалізації, регулярність оновлення та дизайн.

Це було нашим прагненням від дня запуску Headway app. Вперше ми отримали App of the Day у США під час активної фази блекаутів в Україні. Я вдячний команді. Адже, попри виклики, ми можемо досягати мети та демонструвати, що українці створюють продукти №1 у світі”, — коментує СЕО та засновник Headway Антон Павловський.

Застосунок раніше потрапляв на головні екрани App Store та був додатком дня у Великобританії, Ірландії, Новій Зеландії та Австралії. Проте у США отримав цю відзнаку App Store вперше за весь час існування.

Headway app запустили у 2019 році. Це застосунок №1 у світі за кількістю завантажень у ніші самарі книг. У ньому зібрані 15-хвилинні текстові та аудіосамарі нонфікшн бестселерів, а також щоденні інсайти, гейміфіковані челенджі. Його завантажили понад 18 млн користувачів зі 140+ країн.

Про компанію

Headway — EdTech стартап, що створює продукти з мікронавчання.

Це цікаво:   SoftServe, Благодійний фонд “Відкриті очі” та ЛОВА передали 600 комплектів зимової форми військовим

Продукти Headway допомагають розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту: самарі, курси, ігри, інфографіки.

У 2022 році Headway увійшов у шортлист The Europas Awards та став єдиним українським стартапом у номінації Hottest Edtech.

Входить до списку найвпливовіших компаній у світі, що трансформують цифрове навчання та навички спеціалістів — GSV 150.


Новини IT » Software » Український Headway став застосунком дня у США

Опубліковано


Останні новини IT: