SOFTICO та компанія CADprofi підписали договір про партнерство

SOFTICO та компанія CADprofi підписали договір про партнерство

Компанія SOFTICO оголошує про стратегічне партнерство з компанією CADprofi. Співпраця між SOFTICO та CADprofi стане новим важливим кроком у розвитку обох компаній, зміцнивши позиції на ринку та забезпечивши клієнтам максимальний ступінь інновацій та якості.

CADprofi – це провідна компанія, що спеціалізується на розробці професійних рішень для проектування. Їхнє програмне забезпечення пропонує широкий спектр інструментів та бібліотек для проектування архітектурних, механічних та електричних систем, забезпечуючи високу точність та ефективність.

Це партнерство дозволить SOFTICO розширити свій портфель продуктів та послуг у галузі проектування та виробництва. Завдяки партнерству з CADprofi, SOFTICO зможе надавати клієнтам доступ до передових інструментів проектування, включаючи 2D- та 3D-моделювання, автоматизацію процесів, а також можливості візуалізації та аналізу даних.

Нагадаємо, що клієнти, яким необхідно продовжити ліцензію, а також нові користувачі України можуть отримати всю потрібну інформацію у наших спеціалістів. Залишайте свій запит та отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Також Ви можете заповнити форму на сайті або написати на пошту [email protected].  

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. 

Це цікаво:   SoftServe отримав глобальну нагороду за найкращу програму з розвитку рівності та інклюзії

Новини IT » Software » SOFTICO та компанія CADprofi підписали договір про партнерство

Опубліковано


Останні новини IT: