Український Headway увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи 2023

Український Headway увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи 2023

EdTech компанія Headway увійшла до переліку європейських стартапів, які є найбільш перспективними у сфері цифрової освітиThe Europe EdTech 200 від міжнародної аналітичної компанії HolonIQ.

The Europe EdTech 200 — щорічний список із двохсот найбільш молодих, швидкозростаючих та інноваційних компаній Європи у сфері цифрової освіти. Його мета — привернути увагу інвесторів до стартапів та продемонструвати перспективні європейські компанії учасникам EdTech ринку.

Список формується на основі даних Impact Intelligence Platform, а також якісних оцінок від підрозділу HolonIQ Intelligence Unit та експертів із ринку за п’ятьма параметрами:

  • Ринок — якість і відносна привабливість конкретної категорії ринку, в якій конкурує компанія.
  • Продукт — якість, унікальність і його вплив.
  • Команда — досвід та різноманітність лідерів.
  • Капітал — фінансовий стан компанії та її здатність забезпечувати достатнє фінансування.
  • Динаміка — позитивні зміни розміру, швидкості та впливу компанії з часом.

Список містить 10 категорій: Content, («Контент»), Management systems («Системи менеджменту»), Advanced Technology («Передові технології»), Tutoring and Test prep («Репетиторство та підготовка до тесту») та інші. Headway потрапив до переліку компаній для «Онлайн навчання».

«Радий бачити Headway у цьогорічному списку The Europe EdTech 200. Це вкотре доводить наскільки цінними для світу є технології, які ми розробляємо тут, в Україні», — коментує CEO та засновник Headway Антон Павловський.

Крім Headway, HolonIQ включили до переліку й інші перспективні EdTech компанії родом з України. Серед них: Classtime — платформа для інтерактивного дистанційного навчання, Buki — ресурс для пошуку репетиторів у 7 країнах, Gios — інтерактивні курси з математики та All right — платформа для дітей із вивчення англійської мови.

Довідка

HolonIQ — міжнародна компанія, що спеціалізується на аналітиці глобальних даних в сферах освіти, охорони здоров’я, енергетики та екологічної стійкості. Компанія була заснована в 2018 році, має офіси в Нью-Йорку, Лондоні та Сіднеї. Серед клієнтів HolonIQ: Amazon, Apple, Unicef, Lego та інші.

Це цікаво:   SOFTICO отримує найвищий статус Premier серед партнерів Tableau в Україні та Європі

Headway — EdTech стартап, що створює продукти з мікронавчання. За дослідженням ринку від GP Bullhound, компанія входить до переліку найкращих стартапів Європи з потенціалом досягти капіталізації в $1 млрд у найближчі два роки. Також входить до списку найвпливовіших компаній у світі, що трансформують цифрове навчання та навички спеціалістів — ****GSV 150. У 2023 компанія отримала нагороду Allstars Awards — Allstar Company Challenge, а CEO та засновник Антон Павловський став Entrepreneur of the Year.

Компанію створили у 2019 році. За 4 роки вона зросла з 3 до понад 200 людей у команді та відкрила офіси у Києві, Варшаві, Нікосії та Лондоні. Продукти Headway допомагають розвиватися 80+ мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту: самарі, курси, ігри, інфографіки.

Флагман — Headway app — застосунок № 1 у світі у ніші книжкових самарі. Його завантажили понад 30 млн користувачів у світі. У 2023 році застосунок отримав відзнаку Editors’ Choice від App Store та потрапив на головний екран App Store у США як App of the Day п’ять разів.


Новини IT » Software » Український Headway увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи 2023

Опубліковано


Останні новини IT: