SoftServe, БФ “Відкриті очі” та харківський митець Гамлет розпочинають збір на машину швидкої допомоги для фронту

SoftServe, БФ “Відкриті очі” та харківський митець Гамлет розпочинають збір на машину швидкої допомоги для фронту

На честь 10-річчя харківського офісу ІТ-компанії SoftServe стартує збір на машину швидкої допомоги, яку передадуть військовим на харківському напрямку. SoftServe спільно з корпоративним Благодійним фондом “Відкриті очі” розіграють для цього брендований мерч компанії, створений українськими виробниками та особисто розписаний відомим харківським митцем Гамлетом Зінківським. 

Мета збору – 10 тисяч доларів, що допоможе придбати вживаний, але потужний автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ. SoftServe подвоїть цю суму, щоб укомплектувати швидку необхідним медобладнанням за індивідуальним запитом військової частини.  

“Харківський центр розробки розпочав роботу у буремному 2013 році. За ці 10 років разом ми пережили багато подій, та це не завадило нам робити нашу роботу, вкладати в розвиток міста, технічної освіти та ІТ-спільноти. Харків – це дійсно місто сили. І ми хочемо відзначити 10-й ювілей центру розробки саме допомогою нашим військовим, передавши їм укомплектовану машину швидкої допомоги”, – коментує Геннадій Букшевалов, керівник харківського центру розробки, SoftServe

Долучайтеся до збору на швидку за цим посиланням. А серед тих, хто задонатить від 500 грн за раз та залишить привітання для харківського офісу під цим постом, ми проведемо розіграш. Шість переможців оберуть рандомно вже 23 грудня.

Гамлет Зіньківський – харківський художник, відомий по Україні та за її межами своїми стріт-арт роботами. У 2009 і 2011 роках був серед фіналістів премії PinchukArtCentre. У 2013 році разом з Жанною Кадировою та Миколою Рідним представляв Україну на бієнале у Венеції. У 2018 створив ілюстрації для книжки Сергія Жадана “Антена”. Наразі художник продовжує розписувати стіни постраждалого від війни Харкова і Харківської області та регулярно допомагає ЗСУ. 

“Швидкі – це те, що постійно потрібно для наших бійців. А особливо цінні ті машини швидкої допомоги, які вже оснащені необхідним обладнанням. Саме така машина має поїхати на харківський напрямок на честь 10-річчя харківського офісу SoftServe, тому я підтримав проєкт і з цієї нагоди розписав три рюкзаки та три парасолі, одна з яких йде разом із чохлом, який розробив Боб Бассет. Бо саме їх люди носять з собою, і це виглядає як рухомий стріт-арт”, – коментує художник, Гамлет Зінківський.

Машина швидкої допомоги, яку закуплять на честь 10-річчя харківського центру розробки компанії, стане частиною глобального проєкту БФ “Відкриті очі” – “Drive for Life”. В його межах фонд ще з лютого 2022 закуповує в десятках різних країн швидкі і доставляє в найгарячіші точки фронту для порятунку життів захисників. Наразі 150 автомобілів швидкої допомоги та автомобілів медичної евакуації фонд передав військовим, та укомплектував дефібриляторами, апаратами штучної вентиляції легень, кисневими концентраторами та іншим необхідним обладнанням.

Це цікаво:   SoftServe отримав золото від Global Good Awards за внутрішнє волонтерство

Крім цього, з початком повномасштабного вторгнення фонд “Відкриті очі” активно допомагав понад 250 медичним установам та підрозділам, закупивши та передавши понад 700 тонн гуманітарної допомоги, з якої — понад 42 тисячі одиниць гумдопомоги медичного призначення та 35 тисяч одиниць персонального захисту.

Про SoftServe

SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (США), близько 12 000 співробітників працюють у більш як 50 офісах у Європі, США, Канаді, Латинській Америці, Сінгапурі та ОАЕ.

Компанія працює над понад 900 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA та інших великих технологічних компаній.


Новини IT » Software » SoftServe, БФ “Відкриті очі” та харківський митець Гамлет розпочинають збір на машину швидкої допомоги для фронту

Опубліковано


Останні новини IT: