Український застосунок Nibble став застосунком дня у Великій Британії та Ірландії

Український застосунок Nibble став застосунком дня у Великій Британії та Ірландії

Освітній застосунок з короткими уроками на різні теми Nibble потрапив на головний екран App Store у Великій Британії та Ірландії як Застосунок Дня (App of the Day). Nibble був першим застосунком в категорії «Рекомендоване», який побачили користувачі App Store цих країн.

Nibble — це застосунок із короткими інтерактивними уроками на різноманітні теми, який запустили майже півтора року тому в межах EdTech компанії Headway. Він дозволяє всебічно розвиватися у легкій та доступній формі й розширювати знання у різних сферах: математиці, мистецтві, історії, статистиці, особистих фінансах тощо.

Нині у застосунку доступно вже 8 тем з понад 165 уроками та команда активно працює над поповненням бібліотеки. Освітній контент для застосунку створюють експерти в кожній зі сфер.

Застосунок завантажили вже понад 2 млн користувачів, більшість з яких у США, Канаді, Британії та Австралії. Минулого року він увійшов у топ-15 Free Education Apps в App Store США, Австралії та Канади.

«App of the Day — рекомендація від команди Apple, яка підкреслює користь для користувачів, дизайн, унікальність. Потрапити на головний екран у Великій Британії, яка є одним з наших основних ринків, складно, адже в App Store представлено десятки тисяч застосунків. Те, що 8 травня Nibble став застосунком дня — це відповідний знак якості та успіху. Така відзнака мотивує нас надалі ставити амбітні цілі та досягати їх командно», — коментує Єва Колдовська, Product Manager Nibble.

Наразі у Nibble активно працюють над покращенням досвіду навчання в застосунку, запуском нових тем та розширенням команди, що працює над продуктом. Шукають розробника, SMM-менеджера, старшого редактора. Деталі — на сайті компанії.

Довідка:

Nibble —  застосунок із короткими інтерактивними уроками на різноманітні теми: від математики до мистецтва. Він допомагає всебічно розвиватися та прокачувати знання у різних сферах життя.

Це цікаво:   Український Headway увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи 2023

Nibble є частиною EdTech компанії Headway, що розробляє продукти з мікронавчання. Headway входить до списку найвпливовіших компаній у світі, що трансформують цифрове навчання та навички спеціалістів — GSV 150. Продукти компанії допомагають розвиватися понад 90 млн людей у світі.

В екосистемі продуктів Headway три застосунки — Headway, Impulse та Nibble. Headway — однойменний флагманський застосунок компанії. У ньому зібрані 15-хвилинні текстові та аудіосамарі нонфікшн бестселерів, а також щоденні інсайти, гейміфіковані челенджі. Impulse — застосунок для тренування мозку. Він розвиває пам’ять, увагу та логічне мислення за допомогою коротких ігор.


Новини IT » Software » Український застосунок Nibble став застосунком дня у Великій Британії та Ірландії

Опубліковано


Останні новини IT: