Системні вимоги та технічні характеристики для ПК-версії гри Borderlands 3 – Влаштуй максимальне свавілля з AMD

Системні вимоги та технічні характеристики для ПК-версії гри Borderlands 3 – Влаштуй максимальне свавілля з AMD

Компанія 2К опублікувала системні вимоги для ПК-версії свого довгоочікуваного сиквелу Borderlands 3, який оптимізовано для отримання приголомшливих візуальних ефектів і захопливого високопродуктивного ігрового процесу на відеокартах AMD Radeon.

Геймерам, які гратимуть у Borderlands 3 на ПК, знадобиться ОС Windows 7, 8 або 10 з останніми встановленими пакетами оновлень і 75 Гб пам’яті на диску. Технічні характеристики:

Мінімум (1080p)

·       Процесор AMD FX-8350

·       6 Гб RAM

·       Відеокарта AMD Radeon HD 7970 2 Гб

 Рекомендований варіант (1440p)

·       Процесор AMD Ryzen 5 2600

·       16 Гб RAM

·       Відеокарта AMD Radeon RX 590 8 Гб

Гра Borderlands 3 оптимізована для відеокарт AMD Radeon, включаючи моделі на базі нової ігрової архітектури RDNA. Ці продукти компанії AMD забезпечують захопливі візуальні ефекти, неймовірну продуктивність, плавний ігровий процес зі швидким відгуком, а також приголомшливі функції Radeon, такі як:

·       Асинхронні обчислення. Ця технологія дозволяє відеокартам Radeon успішно працювати в режимі багатозадачності. Можливість багатопотоковості графічного процесора забезпечує економічний розподіл робочого навантаження при реалізації графічних і візуальних ефектів, що призводить до збільшення частоти кадрів.

·       AMD FidelityFXЦе динамічний фільтр збільшення різкості, який виділяє деталі в областях з низькою контрастністю для більш захопливих ігрових відчуттів. AMD FidelityFX підвищує якість зображення, протидіючи пом’якшенню контурів, викликаному іншими постпроцесними ефектами.

·       Технологія AMD Radeon FreeSync 2 HDR. Radeon FreeSync – це найпопулярніша технологія адаптивної синхронізації, яка підтримується на понад 750 моделях моніторів, протестованих і сертифікованих для забезпечення плавного ігрового процесу без посмикувань і артефактів. Технологія FreeSync 2 HDR представляє новий вимір вібрації екрана, забезпечуючи насиченіший чорний та яскравіший білий без перенасичення або усічення зображення.

·       Багатопотокова буферизація команд. Ця функція підвищує швидкість, з якою інструкції від процесора AMD Ryzen досягають відеокарти Radeon, що збільшує продуктивність, покращує графіку і скорочує затримки.

Це цікаво:   AMD анонсує FSR 3.1 на GDC24 та випускає AMD Software Adrenalin Edition 24.3.1 із підтримкою Dragon’s Dogma 2

Новини IT » Технології » Системні вимоги та технічні характеристики для ПК-версії гри Borderlands 3 – Влаштуй максимальне свавілля з AMD

Опубліковано


Останні новини IT: