AOC представляє лінійку ігрових моніторів G2: IPS-матриця, частота оновлення до 144 Гц, швидкість відклику 1 мс

AOC представляє лінійку ігрових моніторів G2: IPS-матриця, частота оновлення до 144 Гц, швидкість відклику 1 мс

Прихильникам динамічних ігор адресовані моделі 27G2U та 24G2U, що мають частоту оновлення 144 Гц. У той же час гравцям, які віддають перевагу більш спокійним іграм, ми рекомендуємо 27G2U5 або 24G2U5 з частотою 75 Гц. Усі монітори підтримають технологію AMD FreeSync та можуть похвалитися швидкістю відклику MPRT 1 мс, завдяки чому ігровий процес стає плавним, а розмиття та уривчастість при рухах зникають. IPS-панелі з точною передачею кольорів забезпечують неймовірну яскравість зображення навіть при широких кутах огляду 178°/178°. Усі моделі відрізняються агресивним сучасним дизайном з червоними акцентами на фронтальній та задній панелях, а також оснащені регульованою за висотою 130-мм підставкою для кращої ергономіки.

Плавний ігровий процес та яскраві візуальні ефекти

27-дюймова модель 27G2U та 23,8-дюймова 24G2U оснащені IPS-матрицями, які забезпечують кольорову гаму, що охоплює простір sRGB на 120% та 126%, відповідно, завдяки чому користувачі зможуть насолоджуватися природною передачею кольорів та чудовими візуальними ефектами. Завдяки високій частоті оновлення 144 Гц та швидкості відклику 1 мс, з цими моніторами ігровий процес буде максимально плавним, що відповідає потребам будь-яких геймерів, у тому числі справжніх фанів динамічних шутерів, мультиплеєрних онлайн-битв та інших типів ігор.

img2

AOC 27G2U

Прихильники спокійних игор, таких як стратегії та квести, зазвичай не мають потреби у дуже високій частоті оновлення. Найкращим вибором для них стануть 27G2U5 та 24G2U5, що працюють на частоті 75 Гц. Обидві моделі забезпечують найкращу якість, у порівнянні зі звичними моніторами з частотою 60 Гц. Новинки також оснащені IPS-панелями, які гарантують широкі кути огляду 178°/178° та насичені яскраві кольори. Швидкість відклику MPRT 1 мс та підтримка FreeSync забезпечують плавність ігрового процесу. Усі моделі мають яскравість 250 кд/м², що дозволяє їх комфортно використовувати при будь-якому зовнішньому освітлені.

27G2_BKR


AOC 24G2U

Спеціальні функції для геймерів

Це цікаво:   Покращена модель ДБЖ 9Е від Eaton: новий продукт уже в Україні

Серія G2 оснащена рядом спеціальних ігрових функцій. Низька затримка вводу (Low Input Lag) гарантує, що користувачі отримають візуальний зворотній зв’язок після будь-якої дії без помітної затримки. Настройка AOC Game Color дозволить збільшити або зменшити насиченість кольору, завдяки чому геймери будуть краще бачити своїх суперників та отримають над ними перевагу. Функція Dial Point розмістить приціл у центрі екрану, що дозволить більш точно прицілюватися. Технологія FlickerFree та режим Low Blue Light допоможуть більш комфортно переносити тривалі ігрові сесії. Більш того, у комплект постачання увійшло вдосконалене програмне забезпечення для регулювання усіх необхідних настроєк.

Підключення

Усі чотири моделі оснащені двома інтерфейсами HDMI, роз’ємом DisplayPort для під’єднання різних джерел, а також входом VGA для застарілих комп’ютерів. Гарнітуру можна підключити до виходу на навушники або ж використовувати вбудовані динаміки потужністю 2 Вт. Вбудований USB-концентратор дозволяє підключати периферійні пристрої, такі як клавіатура та/або миша, завдяки чому робоче місце стає більш охайним.

Європейська прем’єра нової лінійки моніторів відбулася на найбільшій у світі ігровій виставці gamescom, яка пройшла у Кельні (Німеччина) з 20 по 24 серпня 2019 року.

Моделі з частотою оновлення 144 Гц, 27G2U та 24G2U, з’являться у продажу з вересня, а моделі з частотою 75 Гц, 27G2U5 та 24G2U5, — у жовтні 2019 року


Новини IT » Технології » AOC представляє лінійку ігрових моніторів G2: IPS-матриця, частота оновлення до 144 Гц, швидкість відклику 1 мс

Опубліковано


Останні новини IT: